Merve-ER Bebeğim 6 ay 8 günlük yatarken kulakları çok bükülüyor şapka vs taktirmiyor doğduğunda kulakları çok güzeldi ama zamanla bozuldu ve kepçe olmasından korkuyorum doğuştan olmadığı için zmnla düzelir mi
Nenvarkuzum Merve-ER bende merak ediyorum benim bebeğimde 4 buçuk aylık sanki hususi kıvırıyormuş öyle rahat ediyomuş gibi kuşağını ben düzeltiyorum o kıvırıyo yıldım artık benden çıktı kendi suçu beni suçlayamaz büyüyünce diyorum 😂
Merve-ER Nenvarkuzum kulak kıkırdakları oluşmadığı için hemen hemene çoğu bebek de görünen bi olay galiba. (bende bi video cekeyim diyorum şapkayı taktığımda ki tepkisini ilerde kulaklarım niye böyle derse kanıt olarak gösteririm 😅)) kepçe olmasını hiç istemiyorum yaa suan da kepçelik yok ama bu gidişte olmasından korkuyorum
Nenvarkuzum Merve-ER bizimkinde olmaya başladı öne doğru geliyor gittikçe şapka zaten hiç taktırmıyor nasıl olucak bilmiyorum video fikri güzelmiş bende yapıcam delil olsun elimde 😂
Merve-ER Nenvarkuzum 😅😅😅 bende bilmiyorum 🤷🏻♀️ araştırma halindeyim sapkaya kulaklarının yanlarından esofmandaki ipler oluyor yaa ondan diktim bağlıyorum bunu çıkartamıyor şapka uyurken de kaymıyor sizde deneyin faydasını göreceğimi umut ediyorum