Mirayhazal 1,5-2 aydır kızıma veriyorum bu damlayı ve bugün içeriğinde süt aroması olduğunu görüp yıkıldım 20 gündür diyetteydim🤷🏽♀️ Ve doktorumuz bunu bilmiyordu demek. Kullanan var mı
morsevenfilolog Mirayhazal Bize doktorumuz süt aromasının süt ürünü olmadığını söylemişti. Benim kızımın da süt alerjisi var. Biz kullanıyoruz. Herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi.
Mirayhazal morsevenfilolog benim kızımın göz altları sürekli kızarıyor aşırı kaşınıyor ve yüzü hep sivilcemsi kızarık 🤷🏽♀️Sideferin içeriğini görünce şaşırdım. Bilmiyordum ondan süphelendim🤷🏽♀️
Mirayhazal morsevenfilolog aynen keseceğim teşekkür ederim🙏🏻 Ah tatlı krizlerinden geberirken regl günlerinde bu içeriği görünce boşuna diyet mi yaptım diye üzüldüm😂 çok dikkat ediyorum canı yanmasın çocuğumun diye. Egzamasınfa artış olunca şüpheliyi ararken 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️ İnsallah sebebi Bu olsun da başka şeylere alerjisi olmasın bakalım
morsevenfilolog Mirayhazal İnşallah başka alerjiniz çıkmaz. Tatlı krizleri için vegan tatlılar forever 😁😁