Busradncsy Anne sütü ve mama kullanıyorum bebeğim için sütüm yeterli gelmiyor bebeğim İki aylık benim gibi anneler günde kaç kere ve kaç CC mama veriyorsunuz acaba ?
Mom981 Busradncsy bende tek seferde en fazla 90 veriyorum bazen 50 bazen 70 tamamen bebeğin talebine göre . Bazen 90 içip 1 saat sonra tekrar istiyor 40 cc kadar tekrar yapıyorum bazen 60 70 cc içip 3 4 saat bişi istemiyor. Kaç tane doktora sordum böyle bi sınır Yok dedi istediği zaman istediği kadar verilmesi gerekiyormuş .
Siracseda Busradncsy bende anne sütü ve ama kullanıyorum ben gece yatarken 75 CC veriyorum gün içerisinde de hep emzirmeye çalışıyorum ki sütüm cogalsin birde sana bir şey diyeyim rezene çayı iç ben puding yiyince sütüm çoğalıyor sende dene istersen
zcn01 Busradncsy ben kendi sutumu de sagarak veriyorum bi ogun anne sutu bi ogun mama gidiyoruz gitmeye calisiyoruz anne sutunu 100 cc mamayi 90 cc veriyorum 2 bilemedin 3 saate acikiyor🤷♀️ Bu arada 52 gunluguz
Deletedmom0900 Bizde 2 ayligiz, benimde sutum yetersiz oldugu icin meme mama gidiyoruz. Bazen emmek istemiyo oyuzden ccsi degisiyo. Ama en fazla 90 veriyorum ben
Busradncsy Mom981 ben de senin dediğin gibi yapıyorum günde en fazla iki kere mama vermeye çalışıyorum sen kaç kere veriyorsun?
Mom981 Busradncsy değişiyor ama maximum 4 saat yada 5. Uyuyorsa uyandırmıyorum hiç. Çünkü hiç uyumayan bi bebek ama kabaca söylemek gerekirse uyanıkken 3 4 saat uyuyrkende maximum 5.
Deletedmom0900 Busradncsy oda sutumun olusuna bagli bazi gunler daha fazla oluyo bazen olmuyo, ona gore azaltip cogaltiyorum. Ama yine gunde 3 4u buluyo bazen daha fazla
Mom981 Busradncsy benim kızım 1,5 aylık başından beri sütüm azdı hiç de artmadı hatta azalmaya bile başladı. O yüzden ben yarım saat bi göğsüm yarım saat bi göğsümü emzirip üstüne mama veriyorum istediği kadarını kendi içiyor zaten. Yani anne sütünü hiç hesaba katmadan mama hazırlıyorum .
Busradncsy Siracseda rezene içiyorum canım puding i de deneyeceğim teşekkür ederim benim gündüzleri oluyor sütüm de akşamları olmuyor ya akşam ben de mama vermek zorunda kalıyorum
Busradncsy zcn01 o zman günde 3 4 kere mama vermiş oluyorsun canım değil mi ? Ben de en fazla 3 kere veriyorum mama ama acaba o bile fazla mı diye düşünüyorum sonra bebeğim aç kalırsa daha kötü diyorummm 😔
Siracseda Busradncsy bende aynı akşamları veriyorum ama puding yiyince geceleri 1 kere mama veriyorum sabaha kadar emziriyorum sütüm 100 CC ye kadar çıkıyor saginca inşallah sanada süt yapar
zcn01 Busradncsy evet oyle oluyo mama vermeye karsi degilim ama sutum varken mama vermek cok uzuyor bebegim emmedigi icin sagmak zorunda kaliyorum ama 3 saatte bi sagamiyorum goguslerim yara oluyo o yuzden bi sut bi mama gidiyorum mecbur🤷♀️ Disari cikarsak zaten sagamadigimdan mama sayisi fazla oluyo
Busradncsy Deletedmom0900 ben en fazla 3 kere vermeye çalıyorum ama onda bile içim rahat etmiyor ya memeyi bırakırsa diye
Deletedmom0900 Busradncsy Benimde etmiyo ama mecbur kalinca iste veriyosun, keske sutumuz olsa keske emseler ama iste bazen olmuyo. Ben anne memesine yakin biberon kullaniyorum lansinohun. Basindan beri meme reddimiz var bizim zaten. Biberonu kullandigimdan beri de fazlasi olmadi ayni ayarda gidiyoruz
Nily Busradncsy benim babeğim anne sütü ve mamanın tadını ayırt ediyor artık 2buçuk aylık Ve genelde mamayı kabul etmiyor. Sadece emiyor.benimde sütüm az ama ne yapsam yemiyor çocuk mamayı. Bazen çok nadir içiyor işte🤦♀️ 60-90cc değişiyor bazem 120