Minaninannesii Melek22 kaç gün bekletiyorsunuz dolapta maşallah oturabiliyor saat kaçta doğdu sizinki
Melek22 Minaninannesii 4 te doğuma alındım 07.5 gece dünyaya geldi püreleri 3 gün içinde tüketiyoruz ama 3 güne bile kalmıyor bazen
gvnkbr 16kasim ❤️ çığlıkları çoğaldı istemediği kişiye gitmiyor uyuturken zorlanıyorum sürekli hoopp patt dönüyor 😁 yoğurt muz elma patates ve havuç denettim şuan için sorun yok çok şükür patates ve havuca fazlaca Z.yag koydum kakadada sorun yok evde artık durmuyor balkondan bağırıyor bide emerken göğsüme pat pat vuruyor 😂
Zumraa12 Minaninannesii kesinlikle dene gülerek yapıyorlar ben zümra nerde yapınca örtüyor burda deyince açıyor😂😂
Selda7 Minaninannesii biz 25 Kasım doğumluyuz ek gıdaya geçmeye çalışıyoruz yoğurt yedik havucu tattık şimdi kabak vermeyi düşünüyorum oruç tutuyorum ben hatta sütüm arttı sizde k gıda İçin silikon kaşık ve eğitici bardak aldım mamajoo internetten hatta indirimliydi oioi silikon kaşığını aldım e bebekten 5. Ayda hastaneye gidemediğimiz için boyumuzu kilomuzu bilmiyorum çok merak ediyorum. Gün içinde oyun oynuyoruz uyuyoruz ama hala düzene giremedik ben uyku eğitimi veremedim deniyorum ama İçim gidiyor deli gibi ağlayınca alıyorum tekrar. Bebeğim desteksiz oturabiliyor artık sağa sola dönmeyi çok iyi yapamıyoruz arada nadir olarak yapıyor yere yüzüstü koyunca sürünerek ilerliyor oyuncakları alıp ağzına götürüyor
Zask Minaninannesii 26 Kasım doğumlu oğlum. Tadımlara başladık. Dönüyor, yuvarlanıyor, sağ alt dişi patladı, geri bir iki emekliyor, desteksiz çok kısa ama destekli oturuyor, sürekli oynamak konuşmak istiyor.
Tgce16 Flovers şuan 7 aylık olmak üzereyiz hala sağ eli üzerine donemiyor mesela aynı yöne dönüyor hep 😄
Flovers Tgce16 ben biraz fazla takintiliym ne yaptıysam bununla baş edemedm burda yazılanları okuyorm qenelde cvap yazmasam da sonra kafama takip duruyorum
Tgce16 Flovers yok yok hiç takmayın üzerine gittikçe vazgeçiyorlar bende uğraştım uğraştım çevrede ay dönmüyor mu etmiyor mu dendikce, en son saldım bir sabah baktım dönüyor 😄
Tgce16 Flovers dikkatini çeken oyuncakları yakın mesafeye koyup uzanmasini falan sağlayın zamanla olur