Deletedmom348 Bebisiminannesiii Hm anladım canım. Sana nafaka ödemek zorunda kalır oh iyi çalışıyor olması. Çatır çatır al nafakanı.hakların oluyor avukat tut canım
Bebisiminannesiii Zeynikk çok çok teşekkür ederim maalesef ispatlayamıyorum onun beni aldattığına eminim ama birtürlü ispatlayamıyorum içime Su serptiniz Allah razı olsun
Bebisiminannesiii Hazey Allah babamdan razı olsun durumu gayet iyi şükür benim de tahminim Kızım ona vermez yönünde
Bebisiminannesiii Araseymen hiçbir şekilde öyle bir delil sunamaz hamdolsun babamın bize bakacak gücü var
Bebisiminannesiii 2_prensesin_annesi İnşallah dediğiniz gibi olur ömrüm yettikçe kızıma nefes alacağım Tabii ki onu isteyeceğim
Annesirintugceuzun Bebisiminannesiii Beklemeniz gerektiğini sanmıyorum. Aile mahkemesi Bilgi verecektir size.
Tprk1802 Bebisiminannesiii küçük yaşta çocuklar annede kalır.yüz kızartıcı suç olursa annede (hayat kadını vs ) sadece bir ihtimal babaya verilir benim bildiğim.
Bebisiminannesiii Tprk1802 Hamdolsun 2. evliliği bile yapmayı düşünmem. hem dilim yandı hemde kızıma bakıcam hayat arkadaşım o artık..
Bebisiminannesiii Deletedmom348 hmm peki canm, ben mehirimi ve ona borç altın vermiştim onu istemeyi düşünüyorum tazminat vs aalabilir miyim bu yolla