rknrdvneyll Merhaba anneler pompayla süt sagıyorum bebeğim yirmi günlük siz kac saatte bir sagıyorsunuz acaba
Ayazgizem2019 Benim bebeğim beni emmiyodu, sütümde yoktu ben sürekli mememde sağma makinasıyla geziyodum 😞 o yüzden hiç saat dakika vs tutmadım. Yorum yazayımda üstte kalsın
Arenn Ayazgizem2019 bende aynı maalesef 1 yaşında hala sağıyorum ilk 6 ay sürekli sağdım saat tutmadan şimdi günde 2-3 kere sağıyorum yetiyor
Frde_gul94 Benim bebegimde 22 günlük sütüm yeteri kadar yok sanırım üzülüyorum ister istemez yarım saatte bir emiyor sagmaya fırsat olmuyor bugun denemek için sagdım 20 cc anca cıktı nie böyle anlamadım su içiyorum sıvı alıyorum ama o emerken hep süt var ona dikkat ediyorum
Sinemmacartay Benim bebeğim 3 aylık doğduğunda beri sağıp veriyorum ilk başlarda 2 saatte bir sağdım şimdi 3 saatte bir muhakkak sağıyorum gündüzleri geceleri de ya bir defa yada iki defa sağıyorum
Aynur30 Benim sutum antibiotik kullandigim icin 5 gun vok cok azaldi, bebegim 1 buvuk aylik ve mrme reddi yasiyor, sagma makinesiyle sagsam zaten az olan sutum git gide bitermi yoksa cofalirmi? Tecrubeli annelere ihtiyacin var🙏🏻🙏🏻