alchn 6 ay ek gıda icin ilk yoğurt 3 gun kurali yapıldıktan sonra nasıl beslencek ne kadar ne zaman olcak miktari neler yer su da gerek li peki o ne kadar olmalı
Mirayimran alchn ilk yoğurtla başlamanıza gerek yok ben sebzelerden başlıycam en son yoğurt vericem 3 gün denersiniz birer çay kaşığı tatlı kaşığı giderek arttırırsınız
GUBILIK alchn sebzeler hasladıktan sonra blender yapmayın. Catalla ezerek verin. asagıdakı link size yardımcı olacaktır. https://www.anneysen.com/bebek/makale/bebek-beslenmesi-baslangicta-her-sey-pureydi-ek-gidaya-gecis-rehberi_790
Mirayimran alchn havuç patates mesela buharda haşlayıp ezerek instagramda çok sayfa var ordan bakabilirsiniz
kutsaltiramisu alchn sebzeleri ben tencerenin üzerine kevgir koyup sebzeleri kevgire koyup üzerine kapak kapatıp buharda pişiriyorum vitamini içerisinde kalıyor böylece bebeğim 7 ay 5 günlük hala öyle yapıyorum sebzeleri çabuk pişiyor zaten
alchn Mirayimran evet varda yapan annlerden destek almak istedim rahatca sorabilcem olsun kafam karışık da
kutsaltiramisu alchn ilk başlarken yoğurtla başlayabilirsin böylece hem bebeğinin yutma refleksine ve kaşığa alışmış olur
GUBILIK alchn canım sebzeyi hasla. Sonra ez her yerini. Cocuguna oyle ver.sana attıgıım bilgileri oku. Aklın hala karısık olur ise yazısalım derim. Hiç bilgin olmadan olmaz.
Mirayimran alchn evet haklısınız insan tereddüt ediyor sebzeleri haşlayıp çatalla iyice ezip verin blender yaparsanız bebeğiniz pütürlüye çok zor alışıyor bebeğiniz sizi yönlendirir aslında inşallah güzelce yer iştahla şifa olsun
alchn GUBILIK okudum başlamak için ideal zaman 6 ay tepkileride onu gösteriyo yoğurt verdim .daha ilk gun havuç haşladım ezdim 1 cay kaşığı verdim 1 öğün tek mi
GUBILIK alchn havucla basladı isen ıkı gun daha ver. sonra yeni sebzeye gec. Onu da üç gün ver. Alerjı yok ise sonrakı gun bu ıkısını karıstırıp verebilirsin. Yeni sebze de denersin gibi gibi. Zamanla sekıllenecek