Mermeral 2 ay 12 günlük bebem saat 3 ten beri yatmıyor. Memede uyuyor. Onu da resmen savaşarak yiyor çırpınıp kendini atıp duruyor. Neyse kavga kıyamet uyuyor yatağa koyuyorum sanki hiç uyumamış gözler cin gibi. Neden böyle arkadaşlar, ne yapacağım?
Minnaktospik Mermeral gazı vardır muhtemelen biraz kucaginizda ev icerisinde gezdirerek sırtina masaj yaparsaniz rahatlar dha guzel emer ve huysuzlugu gider ☺
Mirayimran Mermeral 4 ay 3 günlüğüz hala böyle benim kız kolikti zaten devamlı banyo yaptırıp çarşafta sallardık ahh o günler çok kötüydü gazı vardır büyük ihtimalle sancı veriyordur çıksada çıkmasada açlığını kontrol edin banyo ettirin gaz damlası var doktor bize vermişti sab simplex çok iyi geldi bize ayaklarını sıcak tutun bide memenizden sütün akışına bakın memede savaşıyorsa akışı istediği hızda gelmiyor da olabilir
Nagolinda Mermeral gazı ya da sancısı olabilir. Atak haftasında olabilir. Netten sakinleştirici (beyaz gürültü) müzik açın, odayı loş yapın, elini tutun, pek önermiyorlar ama bir çay kaşığı anason verin mışıl mışıl uyur.
Canancann Mirayimran benimkide öyleydi ben çareyi iyice dalana kadar yanında yatıp kımıldadıkça pışpışlamakta buldum. Ama yapışık ikiz gibi oluyoruz bu seferde
Ebrubas Mirayimran memeden istedigi hızda gelmiyorsa ne yapmamız gerek benım oğlumda böyle süt bir anda duruyor ozmanda savaş başlıyor
Mirayimran Ebrubas ben hem mama hem meme şeklinde gidiyorum sağım yapıyordum ilk zamanlar sonra kızım memede o şekilde yaptığında hani yutkunma sesi gelmiyorsa ağlıyorsa mama yapıp verdim hep
Ebrubas Mirayimran kaç saatte bir verdiniz şuan bende öyle yapıyorum önce meme veriyorum doymaSa aglıyor bu seferde süt gelmesigi için mama yapıp veriyorum 2,5 saatte felan veriyorum 60 ml içiyor mama mı yarıyor anne sütümü bilmiyorum ama baya topladı kendini yüzü felan tombişleşti 44 günlüğüz daha doğrumu yapiyorum diye endişe ediyorum boşuna şişirmeyim bebegi eger mamadan oluyorsa diye annelik her detaya takılıyoruz😁
Mirayimran Ebrubas ben saate takılmadım hele ilk zamanlar hep emzirdim şimdide öyle acıktığında emziriyorum bazen canı sıkıldığında bile emmek istiyor yarım saatte 1 bile emzirdiğim oluyor 😊