Sibel4264 Google da aratıp indirin kızlar 0 ile 36 ay arasına etkınlık kıtabı varmıs MEB in. Ben şimdi instagram da bir psikologun sayfasında gördüm sizle paylaşmak istedim belki bilenler vardır
Yigitkomuz_ Sibel4264 baktm ama çocuklara yönelik galiba benm oğlum 11 aylık olucak ona gore yok gibi 😂
Bhs Sibel4264 öğretmen olduğum halde bundan haberim yoktu çok teşekkür ederim bizimle paylaştığın için 😊
PamukEcem Sibel4264 ben öğretmenim elimde de var. 4 yıl önce falan gelmişti okullara set olarak. Ekleri de var hatta. Çok güzel etkinlikler var içinde. Internette göründüğünü bilmiyordum yazarak ıyi etmişsiniz 🤗
Sibel4264 Yigitkomuz_ var canım 0 ile 36 ay bebekler için MEB etkınlık kıtabı yaz Google çıkıyor pdf halinde hatta indirebilirsin 🤗
Sibel4264 PamukEcem bende öğretmenim fakat atanmış değilim o yuzden ben internetten buldum 🤗 fakat eklerini çok merak ettim nasıllar acaba nerden bulurum
PamukEcem Sibel4264 meslektaşız demek ki. Ben 11 yıldır çalışıyorum. Inşallah siz de aranırsınız. Kitapları nerden bulabilirsiniz bilmiyorum. 0 36 ay bebekler için bilgiler içeren ekler var. Ilkyardım kitabı var mesela , beslenme kitabı var.
Sibel4264 PamukEcem bakıp bildirirseniz sevinirim 🤗 birde siz ne ögretmenisiniz acaba okul öncesi mi 🤗
PamukEcem Sibel4264 etkinlik kitabı bu var sadece. Diğerleri sağlık beslenme özbakım ilkyardım… Evet okul öncesi öğretmeniyim 🌸🌹