yakupcan Evet biz de ona yaptirdik ve igneden sonra hemen isleme başladı. olmasi gereken budur, o igne aninda etki ediyor, telas yapmaniza gerek yok:) Ben de ayni telasi yasamistim, arastirdim, ilac aninda etki gösteriyor..
Yalniz burada yazanlar gibi benim bebegim ilk gun aglayip ertesi gun hicbise olmamis gibi yoluna devam etmedi, cubku 14 aylik yaptirdik, her seyin bilincindeydi. 1 hafta hic susmadi diyebilirim. her cis yapmada agladi. Korktugu içindi bu daha cok ama ben antibiotigi de doktor iltihap olmadan vermeyin dedigi icin vermemistim. baktim olacak gibi degil, her cis yapmada aglamasi enfeksiyon olabilir mi acaba dedirtti ve 3.gu ne olur ne olmaz diye verdigi antibiotige başladım. Basladiktan sonra aglamalari biraz daha azaldi. 2 haftanin sonunda artik daha iyi alışmıştı, suan 15,5 aylik hala daha pipisine dokundurmaz:)
Tavsiyem, verdigi kremleri boool bol sürün ve RIP ampulden alip yarisini gunde 3 sefer pipiye damlatarak kurutun, böylelikle daha cabuk iyilesmesine katkida bulunabilirsiniz.. Bu doktor tavsiyesidir, Rip ampul batikon tarzidir sakincasi yoktur.
gecmis olsun