Seda_Hira Kızlar bebeğim 9 ay 10günlük kahvaltı sonrası sabah 1 tatlı kaşığı tahin pekmez veriyorum kakasını yaparken zorlanıyor gibi ama tahin pekmezden mi bilmiyorum var mı bilgisi olan bu şekilde bişey yaşayan 🤷🏻♀️
Mervee1 Seda_Hira tahin pekmezden mi bilemem ama ben pekmezi sadece muhallebisine karıştırarak veriyorum vermeden 2 gün deneyin belki de ondandır denemeniz lazım
Sibellaa Seda_Hira demir ilacı veriyorsanız o yapmıştır. Tahin kabız yapmaz aksine kalayı yumuşatır diye biliyorum. Pekmezin de kabız yaptığını hiç duymadım.
Seda_Hira Sibellaa bide Demir ilacını uzun süredir veriyorum o zaman öyle bişey yapmamıştı sidefer kullanıyorum
Sibellaa Seda_Hira hmm belki başka bişey kabıza neden olmuştur. Muz yoğurt bunlar da kbız yapar. Ben belki 1 sene uğraştım o kabızlıkla en son demir ilacını değiştirdim düzeldi.
Seda_Hira Sibellaa muzu biliyorum yapıyor o yüzden vermiyorum ama yoğurt bilmiyordum aksine bağırsakları çalıştırıyor diye biliyorum kafamda deli sorular 😱
Zidi26 Her sabah 1 cay kasıgı tahin pekmez veriyorum ara ara kabız olduğu zamana geldi ara ara diş dönemine geldi. Baska birsey etkilemiştir muhakkak dedikleri gibi susam oldugu için tatası eahat bile yaptırır