Bebekcik2406 Kızlar mercimek çorbası yapmıştım içine yarım bardak süt koymuştum bebeğime bu çorbadan içirdim birşey olurmu 11 aylık olmak üzere
Egeymen Bebekcik2406 hemen hemen yaşına gelmiş ayrıca doğrudan vermemişsiniz ki korkmayın bir şey olmaz
Srfrff Bebekcik2406 yok yahu birçok şeyde süt var bişey olmaz direk vermek sindirimi zor olduğu için iyi değil
OzlemAlisa Bebekcik2406 dogrudan vermemişsiniz sonuçta kaynamis etmis, yoğurdu da sütü kaynatarak yapiyoruz 😂 bise olmaz Allahn izniyle yine takip edin alerjik reaksiyon gosterecekmi diye
Bebekcik2406 OzlemAlisa korkum şu ki yoğurda karşı cilt reaksiyonlu alerjisi var inşallah birşey olmaz
Meleksavskn Bebekcik2406 ayy korkma canım bişey olmaz Allah’ın izniyle yaşı da yaklaşmış zaten🤷🏻♀️ bence ilk 8 ay gaz yada alerji sorunu yapar bu arada görümcemin bebeği 7 aylık inek sütünü arıtılmış su ile yarı yarıya karıştrıp biberona koyup içiriyor oğluna ama ben hiç denemedim😇
Bebekcik2406 Meleksavskn Görümcen içiriyormuş bile baksana oh içim rahatladı bir anlık dalgınlık çok üzüldüm
Meleksavskn Bebekcik2406 evet canım bende dedim hani alerji falan yapar diye yoo denedim 1 kere yapmadı artık her akşam yatmadan önce bir biberon içiriyorum diyo baksana demek ki bişey olmuyor😅😅
Ogullarinaasikanne Bebekcik2406 canım bişey olmaz benim oğlum 5 aylıkken emmeyi kesti 8 aylıkkende mama yemek istemedi hepsini denedim asla agzına almado doğru değil biliyorum ama geceleri acıkıp uyanınca mecburen sulandırıp süt verdim mecburdum şükür ki birşey de olmadı
TalentedMom Bebekcik2406 domates çorbasına süt koyuyorum da bilemedim ya tarhana da faydalı olur bence hem mercimek hem süt haz yapabilir bebeğine