Deletedmom_36 Aminezeyneb gomme derken ankastredenmi bahsediyorsun anlayamadim☺️Eger oyleyse ben 2 yildir vestelin rustik serisinj kullaniyorum asiri memnunum☺️Bu arada bebeginizin ismimi aminezeyneb☺️Benim kizimin ismi ZeynebAmine☺️
Elvin08 Aminezeyneb beko al iki yıl kullandım hem tüpüm erken bitmiyodu hem çok kullanışlıydı.Kiradaydım kendime alsam beko alırım o kadar memnun kaldım
yasemnugr06 Aminezeyneb 🥰 termikel aldım ben memnun değilim yetkili servisinden özellikle cam ocağım ptladı ve ocağa garanti vermiyoruz dediler ve prayla değiştirmeyi teklif ettiler
yasemnugr06 Deletedmom_36 canım benim cam ocağım patladı ve gelmediler değiştirmeye garantiye girmiyor dediler daha alalı 1 sene olmuştu
Mtzzeynep Aminezeyneb siyah renk almada ne alırsan al ben Arçelik siyah cam kullanıyorum temizliği çok zor
Deletedmom_36 yasemnugr06 ama hepsinde oyle diye biliyorum cam patlarsa kullanici hatasi deniniliyor diye duymustum
Zeynepmeva1607 Şuan kullandığım beko beyaz çok memnunum ocaklar arası aralığıda gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim