Fatmabrn Kızlar 8 günlük bebeğim var sanki arada bir öksürüyor . Yeni doğan bebek Öksürümü? Ve peşpeşe hapşırıyor ? Sizde de oluyor mu
Aselinannesii6 Fatmabrn öksürük değilde hapşırma bizde de var 2 aylık olduk hala yapar altını actigim zaman eli hemen üşüyor o sıra hapşırır hemen üşümeye gelmiyo
Ruyamm Fatmabrn biz 21 günlüğüz çocuk doktoru devamlı hapsurur korkma cigerleri için iyi birsey demisti bana
Minikkurabiyem Fatmabrn öksürurde hapsirirda canım telaş yapma doktorlar ikisininde olacağını soylerler
Dildeniz Fatmabrn hapşırır öksürükte tükürük süt kalınca olur genelde takip edin yeni doğan sonuçta öksürük nasıl hırıltılı mı öksürürken sırtına elinizi koyun ses var mı bi bakın bunların hiç biri yok kuru öksürükse endişe etmeyin zamanla geçecek
Fatmabrn Dildeniz Hırıltı felan yok sadece bir kerecik hapşırır gibi öksürüyor 🙏🏻Çok teşekkür ederim rahatladım
Esmakrpnar Fatmabrn canim kkixim 1.5 aylik anne karnindaki sivi dogum esnasinda burunlarina girermis o yuzden cok hapsururlarmis oksurukte emzirdikten sonra gazini almadan duz yatiriyorsan sut genzine kactigindan olur yok eger tersiyse bi takip et sonra dr git
Eymeninannesiiiiii Fatmabrn evet çok normalmiş hastanede bebeği ilk kucağıma verdiklerinde öksürük hapşırma çok normal korkma demişlerdi burnu açılıyor akciğerleri temizleniyormuş 😊
Badekusum3 Fatmabrn Hapşırması normal ama benim kızım da doğduğundan beri Öksürüyor sonra hırıltısı başladı alerjik bebek olduğu için sanırım öyle. Doktor gribal de olabilir dedi ama öyle olsa 2,5 ayda geçerdi.
Deletedmom14 Bizde de oluyor her alt degismede hapsuruk. Emerken de benzine kadıyı galiba arada oksuruyo