Kızlar bebeğim 20 günlük. Kayınvalidemle yaşıyorum. GüzdüZleri beraber bakıyoruz. Çok yardımı oluyo sağolsun ağlarsa biliyorum ki alıp susturmaya çalışıcak. Ama bende ergenlikten daha gelen özgüven eksikliği ve anksiyetem var. Tek başıma hiçbişi yapamam gibi geliyo. Gece olsun istemiyorum. Ağlarsa kayınvalidem odasında uyuduğu için ben nasıl sustururum diyorum hep. Eşimle gece bakıyoruz gerçi bazen eşim uyuya kalıyo mesela bugun 4 ten sabah 11 e kadar tek başıma bendeydi. Ama ağlamadı. Ağlayınca elim ayağıma dolaşıyo. Naparım ne ederim nasıl sustururum, tek başıma kalsam bakamam yapamam. Annem Bi yere gitse evde olmasa nasıl bakıcam soruları hep kurcalıyo kafamı. Zaten lohusa depresyonunu yeni yeni atlatmaya çalışıyorum. Bugun mesela kayınvalidemin başı ağırdı biraz yatıcam dedi tamam dedim ama gelin bide bana sorun. Tek başıma bi kaldım kendi çocuğumdan korkuyorum resmen. Ağlarsa napcam şimdi ben, tek başıma kalsam nasıl bakarım? Kesin yanlış bişi yaparım. Hep böyle mi olucak? Geçecek deyin lütfen. Daha yeni doğum olduğu için böyle hissediyosun deyin :((