sapling Hanımlar merhaba, kızım son günlerde gündüz yarım saat ya uyuyor ya uyumuyor gece uykusu normal ama gündüz yatırdığım gibi kalkıyor bi iş yapamıyorum doğru düzgün nasıl düzene girer
Woody sapling siz iyi durumdasınız. 41 günlüğüz gece 2 saat uyudu gündüz gözünü açık göremiyoruz ne yapacagım bilmiyorum bu şekildeki 4.günümüz
Gamze44 sapling 50 günlük benimkide aynı problem bizdede var maalesef yemek yemek bile çok zor benim için
AmineGlce sapling bizimde 4ncü aydan sonra gündüz uykuları gitti 😒 7 aylık olucaz gündüz 1 saat uyuduğunu bilmem hep yarım saat uyuyp uyanıyor ve akşama kadar uykusunu alamadığı için hep uykusu geliyor🙄sürekli peşimde 🤷🏻♀️ Canları sağolsunda ne yapalım sabırla bekleriz düzene girmelerini🌹
Birkoalaanasi 50 günlük bebeğin düzeni olmaz. Olsa da o düzen 50 kere değişiyor. Şu anda tek işin o oluyor canım. Zamanla alışırsınız birbirinize 🐼
Woody sapling valla her uykudan önce banyo yaptırıyorum odasınds hiç ışık açmıyorum gündüz ise seste ışıkta uyutuyorum. 4 5 gündür bu yaptıklarımı hiç umursamıyor 😀 sanırım düzen sürekli değişecek
Nejlakkk Kızlar benim bebeğim de 48 günlük gündüz uyumaz en fazla yarim saat uyuyup hemen uyanır ama geceleri uyuyor 4-5 saat o zamanda mama veremiyorum 2 saate bir uyandırmak lazim diye napmaliyim sizce uyandirmali miyim gündüz zaten hic uyumuyor mama da yiyor o ara🙄
sapling Nejlakkk ben uyandırmayı bıraktım canım uykusu bölünsün istemiyorum ben ayakta isem uyandırmadan emzirip yatırıyorum geri. Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var çünkü
sapling AmineGlce ay bişey demeyim de benimde başıma gelmesin 🤣 Allah sağlık versin hepsine herşeye değer