Ssultannn Anneler bebeğim 38 günlük şimdiye kadar sleepy kullandım ama oda biraz fazla yapsa sızdırıyor bide lastikleri iz yapıyor taşırmayan iz yapmayan sıkmayan bez öneriniz var mı 😌
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ssultannn Evy baby kesinlikle fiyat olarak uygun lastik izi asla yoook 🥳
balkabagianasi Ssultannn bimin bezi 👌🏻Hepsini kullandım fark yok beze çok parayı gereksiz buluyorum 🦄
VERA19 Ssultannn Huggies’ten çok memnunum ama orada sadece internet üzerinden satışı varmış sanırım.O yüzden önce Huggies sonra Prima Premium Care diyorum👍🏻
Seferdeniz Elfida-10 premium çare çok memnunum ama bizde de iz yapıyor bezimiz kiloya göre bide büyük ben sıkı da bağlamıyor um ama sizde var mı
Yigitkomuz_ Ssultannn bedeni küçük geldiği için olabilir mi cnm bende en cok sleepyi beğendim taşma olmuyo bizde hiç
Yasemin_41 Belinay19 aynen bende onu kullanıyorum sleepy kullanmıştım ilk zamanlar pişik yaptı ama bu beze geçince pisik olmadı ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ssultannn asla yapmıyor. O kadar bez denedim bu taşırma olayı yüzünden gece 10 sabah 11 neredeyse altında kalıyor cildide kup kuru asla sızma tsşırma yok😌
demetdiyebiri35 Ssultannn kesinlikle prime hatta premier carrier sanırım ben onu almıştım halada kullanıyorum bant kısmı var kaka yapsa mavi çiş yapsa sarı renk oluyor :))
Sumeyye-buglem Ssultannn bizde 40 ina kadar sleepy kullandk sızdırdı bizde molfix e gectk 2 aydrda kullaniyoruz hic bir sorun da yasamadk
Ssultannn Sumeyye-buglem iz yapmıyor dimi bacaklarında sleepy küçük gelmediği halde lastik iz yapıyor oda rahatsız ediyor tabi 😌