LinaElif1407 Selam anneler 🌸 7 bucuk aylık bir kızım var bırakın emeklemeyi yüzüstü yatırdığım an sinirleniyor hemen sağa sola devrilmek istiyor ki devriliyor. Var mı bebişlerinde bu sıkıntıyı yaşayan tecrübeli anneler 🙄🙄
Emin_e LinaElif1407 benimki henuz küçük cevap veremeyecegim ama bir sey sormak istiyorum, onceden de mi oyleydi 4 ayllikken falan mesela?
ozgurkus LinaElif1407 benim bebeğim de 10 gün sonra 6 aylık yüzüstü çok zor sevdirdim.Şimdi bile bir zamandan sonra sıkılıyor.
bbmbbm LinaElif1407 benim kızım da tam tersi 2-4 aylık arasındayken zorla yüzüstü tutuyordum kasları güçlensin diye 5 dk anca dayanıyordu şimdi de sürekli yüzüstü duruyor durmadan dönüyor h durmuyor maşallah🙈🤦🏼♀️ 5 gün sonra 7 aylığız bu arada😊
akillibidikcgty LinaElif1407 başlarda sevmezler sonra severler .siz hergun birkaç dakika yuzustu tutturun. Benim bebeğim normalde sırt üstü yatardı. 6 aydan sonra yuzustu uyumaya basladi
LinaElif1407 Emin_e Doğduğundan beri sevmiyordu hiç yüzüstü falan uyumadı mesela. Ama ozamanlar sağa sola devrilemediği için bir şey yapamıyordu. Şimdi hiç durmak istemiyor kendini sağa sola atıyor
ozgurkus LinaElif1407 bende bi yatırdım bir sırt üstü çevirdim bi çıngırak salladım bi müzik açtım derken dikkatini çekip yüzüstü yatmasını sağladım