Janss Merhaba anneler 👧🏿 Kullandığınız, etrafınızda kullanan, mağazada görüp fikir sahibi olduğunuz vs ebeveyn kontrollü bisiklet model ve markaları varsa paylaşır mısınız? 🚲🛵 Oğlum 2 yaşında. 🏃🏻♂️
Mom091 Janss kraftınkinden almayı düşünüyorum bende. Civilde de adını hatırlamadığım bir markanın vardı onu denemiştim çok güzeldi ama bulmak mümkün olmuyor tükeniyor hemen
Deletedmom30 Janss https://www.hepsiburada.com/baby-toys-doner-koltuklu-bisiklet-pm-HB00000BQZMV bu ürün ebebekte baktığımızdı. Stok kontrolünü sağlayacak bir mağaza varsa yakınınızda bunu ürüne şans verebilirsiniz 😊
calikusuu Janss Kraft’ınkini aldım , kızım severek biniyor . Döner koltuklu , gayet kullanışlı. İlerleyen yaşlarında aparatları çıkarılıp bisiklet olarak da kullanılır . https://www.hepsiburada.com/kraft-itmeli-koltugu-donerli-bisiklet-p-aileatadxg18819kir
Janss Mom091 Baby Hope olanı çok görüyorum dışarıda, bir de dün @Henza yavrusunda Prego gördüm. Bebek arabasına binmek istemiyor artık, kullanacak alanım da var sahilde. Kraft’a baktım da şimdi iyi duruyor. Alırken neye bakmalı acaba 🙇🏼♀️
Mom091 Janss inanın hiçbir fikrim yok bu konuda🙈 kraft çok sağlam geliyor gözüme sadece. Gerçi baby hope marka da bayağı çelik gibiydi. Kontrol kısmı da gayet güzeldi. Kraftı yakından incelemedim hiç malesef😊
Henza Janss Keremozaninannesi merhabalar anca gorebıldım :) ben alırken aslında hıc bıseyıne dıkkat etmedım acıkcası begendım cok ve aldım 🙈 acemılık sımdı olsa dıdık dıdık 🥳 ama ıyı kı almısım bebegın oturma yerı ve sırtını yasladıgı yer sungerlı on taraftakı yerlerı sungerlı yanı korunaklı herhangı bı vurmada cocugun canını yakmayacak sekılde tasarlanmısbelınden baglamak ıcın kemerı de ayrıca arabaya koyabılmek ıcın ustundekı tente ve tutma yerıde yerınden ayrılabılıyor valla bız cok memnunuz benım oglanda cok sevıyor :)
Henza Deletedmom30 Janss baska bır ozellıgıde hem oturma yerı 2 yonlu kullanılabılıyor bu da cok guzel bı ozellık bence
Bilge12 Janss biz 14 aylığız baby hope aldık çok da memnunuz artık bebek arabasında durmak istemiyorlar kullanışlı
Janss Mom091 Benim de bilgim yok. İnternette de yorum çok sınırlı. 🙇🏼♀️ Kullanan da yok sanırım. 🤸♀️
Deletedmom30 Janss 1 yaşına yeni girdi. Biz Şubat ayında ebebekteki baby toys markaya bakmıştık çok beğendik. Artık o modeli kaldırmışlar. Fiyatıda o ürüne karşı çok iyiydi. Baby hope baktık oda çok plastik rahat edemez diye tercih etmedik. Weib markada öyle geldi. Ve fiyatlarıda yüksekti , O kaliteye göre. Panda modelleri var ama uzun kullanım ömrü olmaz gibi geldi ki biz bebek arabasında asla durmama problemi yaşıyoruz biraz konforuna önem vermek zorunda kaldık. Prego biraz kör alış oldu. Umarım pişman etmez. Tabiki paylaşırım şu süreçte kargodan gelene kadar siz almamış olursanız 🤭
Janss Deletedmom30 Benim bulunduğum yerde maalesef bebek mağazası yok. Merkezde de avm içerisinde olduğu için uzun süre tercih etmeyecek gibiyim. Oğlum da bebek arabasını istemiyor artık, bebek arabası da Prego’ydu memnun kalarak kullandım. Güvenlikli olması aslında benim için önemli çünkü çok aktif 😅 Wei yoyo da fena değil ama Prego ve Kraft gözümde. Kararsızım
Smnr95 Deletedmom30 arabanın görselini paylaşır msınız bnde araştırma içindeyim baby Hopu diye düşünüyorum sizin link yayından kaldırılmış bide kullandıktan sonra yorum yapar mısınız
Janss Annesirintugceuzun Maşallah yavruya 🌸O kadar çok çeşit var ki 🙇🏼♀️ Buna benzer Baby Hope markasınınkini denedi oğlum, sevdi. Ama çok hareketli ve güçlendi güvenliği yeterli gelir mi devirir mi bilemedim.
Deletedmom277 Annesirintugceuzun Geçen sene bundan kullanmıştık bizde bu sene daha çıkartmadım depodan. Aşırı kullanışlı bir ürün bence
yakupcan Annesirintugceuzun nasıl memnun musunuz? hangi aydan itibaren kullanılır yazıyor kullanım kılavuzunda? ebeveyn kontrol kısmı sağlam mi? prego ve fisher priceın itme kısmı sıkıntılıymış. o yüzden bunu düşünüyorum ben de.
Janss calikusuu Fiyat performans olarak yeterli mi? Direksiyon manevrasının zor olduğu yazılmış yorumlarda sizde nasıl? Çok sağlam görünüyor
calikusuu Janss Direksiyon manevrası güzel , tekerleri daha iyi olabilirdi . Şişme teker gibi . 1 aydır kullanıyoruz gayet güzel
Brn_fdn calikusuu Merhaba bende Kraft almayı düşünüyorum. Yorumu yazdığınızda yeni kullanmaya baslamassiniz. Aradan geçen zamanda deneyimle fırsatınız olmuştur epeyi. Herhangi eksi noktası var mı ürünün acaba. E bebekteki plastik ürünlerle Kraft arasında ikilemde kaldım da
Deletedmom30 Janss kraft kullanan biri yazmış ama ebeveyn kontrolünde sıkıntı yaşayan bir yoruma denk gelmiştim o yüzden kraft düşünmedim. Bizimki gelince yazarım elbet çünkü benim oğlumda hiç durmuyor 🤭 @Henza hanımefendiye sormuştum memnunum yazmıştı. Daha detaylı bi Bilgi verebilir şuan kullanıcısı olarak sanırım 😊
Janss Annesirintugceuzun Miraç çok aktif, bebek arabasının kemerini çözüyor. 😔 Devrilme denge durumu nasıl peki