Eceaydin05 Bu 1. ayda yapılan kalça çıkığı kontrolü ve göz muayenesi, özel hstanelerde ücretli mi oluyor yoksa doğuma dahil mi oluyor? Bilen varsa yazabilir mi?
Deletedmom04 Eceaydin05 ücretli fakat bazı hastaneler yani daha uygun oluyor şöyle ki doğumu yaptığım hastane 20 tl gibi bir ücret aldı benden o hastane de doğum yaptığım için belki sizinde öyledir
Damlalparslanozdmr Eceaydin05 bizde özelde yaptırdık ama göz tarama ve kulak tarama ücretsizdi kalça ultrasonunu biz 65 tlye yaptırdık
Eceaydin05 [silindi] Peki ortalama ne kadar biliyor musunuz? Özele gidiyorum ben 🤦🏻♀️ Bugun aradım muhasebe bölümüne ulaşamadım
Eceaydin05 Smadogaa en güzeli ya bende öğrendim 96 Tlymiş muayene 115 di sanırım bide göz için muayene ye yollıcak o da 115. Göz kontrolünde ekstra bir şeyler çıkar kesin vay halime 😁 Ama n’apalım gerekli olan şeyler ☺️
[silindi] Smadogaa bizim tamamlayıcı allianz sigortamız karsılamadı, karsıladı aslında ama 3000 tl limitten düsecekti. aynı hesaba geliyor diye biz kendimiz ödedik
Eceaydin05 [bilinmeyen] bizimki 2 katıymış 😁 baya harcama yapıcam o gün anlaşıldı 😣 Neyse bir problem çıkmasın da kızımda inşallah, yapacak bir şey yok🙏🏻
Eceaydin05 [bilinmeyen] devlet hastanesinden randevu alsak mesela acaba hemen o gün yaparlar mı Ultrasonu yoksa günler sonraya mı randevu verirler