Kavala_kurabis Rica etsem atak haftası hesaplayan biri bakabilir mi beklenen 31 temmuz 2019 gerçekleşen 20 temmuz kız bebek
Kavala_kurabis Tugcecakir çok teşekkür ederim evet başladı muhtmelen ondan şüphelendim uykuya direnmeler yakama yapışıyor mızmız hep altını değiştirtmek istemiyor flan sağolun
Tugcecakir Lerakny bende harika haftalar diye uygulama var doğdu tarih değil tahmini beklenen doğum tarihi girince hesaplıyor birde cinsiyet giriyorum
Balkiz01 Tugcecakir 31 ağustos 2019 beklenen tarih kız bebek. Banada bakabilir misiniz teşekkür ederim
Beren2323 1ağustos doğum tarihi beklenen 17 Ağustos cinsiyeti kız benimkini de hesaplayabilir misiniz
Seherrumeysa94 Tugcecakir doğumu 9 şubat 2020 beklenen 10 şubat 2020 kız bebek bana da bakar mısınız acaba
Tugbagky Merhaba benimkinede bakarmısınız erkek beklenen tarih 11 nisan 2020 doğum tarihi 28 mart 2020 🤗
K1996 13 şubatta doğacaktı 21 ocakta doğdu cinsiyeti erkek benimkinide hesaplarmısınız hiç durmuyor sürekli ağlama modu bu hafta ne zaman biter acaba