Nur90 Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim 10 gün önce sezeryan oldum düne kadar şişlik falan yoktu bugün dikis yerimin üzerinde biraz şişlik var bu durumu yaşayan var mı
Nur90 Sum87 bilmiyorum ki dikkat de ediyorum aslında dün kontrole gitmiştim çok güzel iyileşmiş dedi doktor ama dün şişlik yoktu 🙈
Fatmabrn Bende 8 gün önce sezaryen oldum doktor kontrolümde bir sıkıntı yok dikişler güzel dedi bir kaç gün sonra hafiften şişlinlik varmış gibi hissediyorum araştırdım yara kendisini toparladığı için öyle oluyor muş
Birkoalaanasi Geçecek. Ayağına kalın çorap ve terlik giymeden yere basma. Kendini sıcak tut. Normal şişlik olması kontrol de ettirmişsin için rahat olsun 🧜🏻♀️
TutuKelesh Ben de iki hafta önce sezeryan oldum da, melhem varmış dikiş izini geçirmesi için. Adı neydi onu unuttum. Kullanmak istiyordum. Varmı aranızda kullanan?
Ahtc TutuKelesh 🖐🏻 contractubex kullanıyorum 2 buçuk aydır işe yarıyor kaşınma flnda hiç yapmıyor dikiş yerini koruyor ama çok düzenli kullanılması gerekiyor bitene kadar
TutuKelesh Ahtc 2 haftalık olduk. Kullansam sorun olurmu, yoksa bir az zaman geçmesi gereklimi? Doktorunuzmu önermiş bunu size?
[silindi] Nur90 ben 34 gün oldu sezeryan olalı doktpr şişlik yada kızarıklık olursa hemen gel demisti
Ahtc TutuKelesh Evet canım 1 haftalıkken kontrole gittiğimde yazdı verdi sende dikişlerini kontrol ettrdiysen sorun yok dediyse doktor kullanabilirsin ilacı
TutuKelesh Ahtc sorun yok dedi gayet iyiymiş dikişlerim. Ama bana yazmadı melhem. Fiyatı nedir ilacın?
Ahtc TutuKelesh Ya özel bu devlet karşılamadığı için doktor direk kendi söylemez ben fikrini sordum doktorumla aram iydi o önerdi bu en iysi diye 145 mi neydi ama uzun süre kullanılıyor yani hemen bitecek gibi değil büyük tüp istersen netten yorumlara da bakabilrsn ben bakmştm memnun olan çok parasına değer yani