Didemxy uyku eğitimi verdim canım ama o çok garanti bişey değil ya genel anlamda çoook büyük rahatlık ama büyüme atakları olduğunda diş ağrısı olduğunda gün içinde yeterince doyurulup emzirilmedigi için dışarıdan duyduğu bi sesten yada odasının yeterince karanlık olmamasından yada yeni bişey öğrenmişse uykuyu bölüp onu yapmaya çalışması uykusunu bölebilir. Mesela ben 4 aylıkken öğrettim desteksiz uyutmayı sağdan sola dönmeye başladı her döndüğünde uyandı bi 10 gün sık uyanıp böyle devam etti. Sonra engellemeyi öğrendi bi 10 gün de bunu sıkıntısını çektik şimdi 11 aylık ayağa kalkıp yürüme hevesi var uyku arasında kalkıp tutunuyo beşiğine yürüyen diye uğraşıyo bence en zoru bu oldu benim için uykusu açıldığı için geri uyumada sıkıntı çekti tek uyusun diye emzirip yatırdım büyük hata yaptım 😔 bu sefer memeye alıştı kesintisiz uyuyan çocuk sabaha kadar 2 saat arayla uya nip meme olmadan uyumam diye diretti. Halbuki 9 aylıkken gece beslenmesini kesmiştim kesintisiz uyku için çok önemli bi adımdı bu geri ye döndük gene. Şu anda yatakta ayağa kalkmaktan sıkıldı uyku halinde kalkmiyo ama emmek için uyanıyo sil baştan gece emmesini biraktirmaya çalışıyorum. Uzuncaaa yazdım sana canım dediklerimi bi değerlendir bi yukarıdaki herhangi bi sebebten dolayı uyanıyo olabilir belkide