Badevehande Cici bebe süt yedirin. Yumurta sarısı, pekmez filan. Belki genetiktir siz kilolu musunuz?
defnesmomm 1elifiniiz genetik özellikleri de göz önünde bulundurmak lazım. Siz ya da eşiniz de bebekken zayıf mıydınız?
Deletedmom200 1elifiniiz olsa kendi kızımda denicem 18 aylık 9.800 olsun sağlığı yerinde o yüzden pek sıkıntı görmüyorum ben 18 ay asisinda tartarlarsa büyük ihtimalle hemşireler banada kizin çok zayıf dicek
Socialmom14 1elifiniiz benim kızım da 27 aylık ama 11 kilo neler denedim ama almıyo genetik hiç kafaya takmayın herhangi ciddi bi rahatsızlığı yoksa sıkıntı yapıp kendinizi asla yıpratmayın 😊
Areliko 1elifiniiz 11 aylık olacak kilo alması gerekirken sürekli kilo veriyor dişi de çıkmadı 3 ayda toplam 500gr almıştı en son. Bu çevrenin lafları insanı öldürüyor 😒
Ozgesrky Kızlar benim kızıminda kilo alımında sıkıntı vardı 4 5 aylıkken doktor tavsiyesi ile özel.bir mamaya başladım şimdi aradaki açık kapandı 1 yaşında 10.500 gr doktorunuza danışın derim.he birde gastroentroloji bölümüne götürdüm.
Seydameva 1elifiniiz 1 yaşındayken bizimki de 8900 dü ve size dediklerinin aynısını dediler bir mama verdiler mama yedi hala zayıf 😂 17 aylık oldu şu an kg bilmiyorum ana asla durmayan bir kız hatta bazen hiperaktif olduğunu düşünüyorum sağlıklı olması benim için şu an en yeterli şey kafanıza takmayın be kadar uğraşırsanız uğraşın alacaklarsa alıyorlar almayacaksa almıyorlar 😊
Gamzeli 1elifiniiz benim kizim da 22aylik 11kilo yami biraz boyu da uzun zayif gorunuyo ama gayet iyi cok sukur ben balik yagi icirdim nutrigen vitamin surubu vermistim onlari bitirdim simdi de keciboynuzu ozu balli sut falan veriyorum. Kizim istahi pek olmayan bir bebek. O yuzden bir de memeye cok duskun….
kereminannesiaslii 1elifiniiz arkadaşımın kızı hic yemek yemiyordu cok iştahsızdı kilo alamıyordu o yüzden.balik yağı kullanmaya başladı hem iştahı artti hem kilosu toparlandı balık yağı deneyin bence.cocuk sağlıklı oldugu surece kilonun onemi yok ama gelişim geriliğine yol açtığı için takip edip elinizden geleni yapmalısınız tabiki.