Ctnayse [silindi] bende yedek uyku tulumu arayışı içine girdim lcw beden kalmamış o yüzden sordum teşekkürler☺️
MltmBrkn Sleepy ✅ (ben hiç sızdırma yaşamadım çok memnunum) Molfix bebek bakım örtüsü✅ Baby&me bakım örtüsü❌ Dalin bakım örtüsü❌ Baby&me bebek temizleme pamuğu ✅ İpek bebek temizleme pamuğu✅ Medela süt sağma makinası ✅ Lansinoh göğüs pedi✅ Baby&me göğüs pedi❌ Lansinoh göğüs ucu kremi✅ (Doğumdan 3 ay önce kullanmaya başladım hiç sıkıntı yaşamadım) H&M, Lcw,mothercare,cater’s ✅ Uni baby köpüklü yeni doğan şampuan ❌ Hilamalaya bebek sabunu✅ Uni baby bebek yağı✅ Otri bebe burun temizleme✅ Şimdilik bunlar 🙈
Emine55 Keremozaninannesi canım bestlak instagramda Sevda Özer de tavsiye etmiş nasıl iyi değil mi hemen gösterdimi etkisini
Keremozaninannesi Emine55 ben doğumdan beri kullanıyorum 32 gündür bi gün içmedim gerçekten sütümün azaldığını hissettim
EceSultan baharerogullari çok fazla koku yapıyor göğsümü kokutuyor. Bide ben birini açıkta biyerde unutmuşum ertesi gün baktım küflenmiş😷
Ricitos Tüm göğüs pedleri ❌ Memelyn göğüs kalkanı ✔️ Lansinoh göğüs kremi ❌ Garmastan pomad ✔️ Lierac çatlak önleyici krem ✔️ Lierac çatlak giderici krem ⁉️ Henuz yeni kullanıyorum Prima pampers ✔️ Sleepy bez ❌ Sleepy ıslak mendil ✔️ Mustela barierre ✔️ Mustela hydra bebe ✔️ Sudocrem ✔️ H&M kıyafet ✔️ LCW ✔️ CAM fluida stella bebek arabası ✔️ Bebekonfor beşik ✔️ Montesorry yatak ✔️ Medısana ateş ölçer ✔️ Biogaia gaz damlası ❌ Nurse Harvey gaz damlası ✔️ Bestak ve Galactago süt arttırıcı damla ❌ Motilium ilaç ✔️ Rezene çayı ✔️ Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)
Ricitos Medela süt pompası ✔️ Medela Camla biberon ✔️ Bruno burun çekici ✔️ Chicco biberon ❌ Chicco emzik ❌ Oioi emzik ✔️ Kıyafet olarak da tulumlar çok kullanışlı geliyor bana..