kardelen00 Denizsever34 mamas papasin bez tavsani var bende. 2. yedek alayim dedim ama hicbirbyerde bulamadim :(
Zask Denizsever34 Oğlum 5,5 aylık yeni başladık üç gündür kullanıyoruz. Köpeği var. Abisinden kalma yumuşacık 😊. Üzerinde boğazına kaçacak küçük aksesuar vs yok. Kendi boyu kadar. Uyanınca onunla oynuyor, beşiğinden çıkarmıyorum.
Denizsever34 Kiviefe baktım da onda beyaz gürültü var. Benim bebeğim ninni ile uyuyor. Sizin bebiş kaç aylık ?
Zask Denizsever34 İlk oğlum 10 yaşında. Pembe panter ve köpeği eşimin oyuncakçı arkadaşına getirtmişti. Tanınmış bir mağaza falan değil. Umarım bulursunuz.
kardelen00 Denizsever34 benim kizim 4 ay 5 gunluk. 1 aydir eline veriyorum son 1 haftadir alisti artik kendi tutuyor oynaya oynaya uyuyor
Dogavesultan Denizsever34 benim kızımda emzik almıyordu uyku arkadaşının emziğini aldı ilk defa gündüzleri kurtarıcım oldu resmen
Denizsever34 Dogavesultan anladım canım da ben emzik almasını istemiyorum. Bebeğim maşallah güzel emiyor meme reddi yaşasın istemiyorum. Çok teşekkürler 🌺