Zeynept İnanamıyorum çok kötüyüm yataktan düştü 6 aylık bebeğim bişey olurmu ? Yanındaydım ya nasıl bir anda kendini döndürdü öyle anlamadım 😭 kusma ,uyku basması olmadı 2 saat uyutmaam ama başka ne yapa biıirim çok korkuyorum
gulsahbaydemir Zeynept takip et canım öyle benim kızımda düşmüştü 1 buçuk ay önce bide baya yüksek bizim yatak çok şükür bişey olmadı. Geçmiş olsun 🌸
Umrnkrhn Zeynept çok gecmis olsun benim kızım da aynı şekilde 6 aylıkken düşmüştü yüksekdi baya şükür bişey olmadı dediğiniz gibi takip yapmanız lazım gözlerde kayma kusma olması durumunda doktora gitmelisiniz 4 saat unutmamaya çalışın uyuduktan sonra da takibi bırakmayın içinizi rahat tutun insallah bişey olmaz🤲
Zeynept Umrnkrhn yok yaaa korkudan uyutamam zaten. Şükür kusma kayma yok ama uyku saatine denk geldi diye uyumamasl baya kötü oldu
lalelikiz Zeynept hic korkma benim bebegimde 6 aylikken ve 9 aylikken dusmuru hde yuksek bazadan parkeye. Kafa ustu dusmedigi surece endiselenme
Zeynept Sltan45_a düştükten sonra şimdi uyuttum doktoru aradım 50 sm olur yatak ordan düştü ahşap parkenin üstüne nasıl düştüğünü görmedim bile. Gözlerde kayma falan yok doktor birşey olmaz dedi ama çok huzursuzum
Arasannesi Zeynept takıpte kalın bır anormallık olmazsa bırsey olmaz burda bırcok anne yaşayıp yazdı gordum.cok gecmıs olsun
Prensm_ Zeynept her bebegin basına gelebiliyor canım malesef benim oglumda 6 aylıkken düşmüştü şükür birsey olmadı dikkat et bi yerine bişi olmusmu bak . Gözlemlemeye devam et inşallah bişi olmaz
Zeynept Prensm_ Çok şükür 4 saat oldu bir sorun yok bu bana büyük ders oldu ama🙁 ben yine de bu gün takip etcem