Siblkrdg Doğum yapalı 3ay ollacak kanamam hala geçmedi ara ara oluyorum 20 gün sonra tekkrar oldum neden acaba🙄
Senihaaa Siblkrdg benim arkadaşımda da aynısı oldu 4 ay boyunca kanaması sürdü en son kürtaj oldu öyle düzeldi
Rabiabebek12 Senihaaa kurtaj mi nedenki yani o kanama netden kaynaklaniyormuyki kürtaj ol.asi gerekti
Senihaaa Rabiabebek12 yani bulmadı doktor bi türlü neden kanama olduğunu en son kürtaj yapınca düzeldi
Senihaaa Siblkrdg kürtaj çok kolay hiç korkmanıza gerek yok ben oldum geldim eve hiçbişeyim yok du karın ağrısı bile olmadı 😁
Mom563 Siblkrdg canım benim de öyle oldu doktorumu aradim anlattim gel dedi. Gittim ultrosonla bakti ama rahim ve yumurtaliklarda bisey cikmadi çok şükür. Kanamanin durmasi için progestan ve antibiyotik verdi yanlis hatirlamiyorsam 3 veya 5.gunde durdu
Minikkurabiyem Siblkrdg bazılarının bu kanama 1 seneyi buluyor benimde 56 gün oldu hala devam ediyor ve doktor ne kadar çok olursa için o kadar temizlenir dedi ama tabi bu arada kontroller devam ediyor nolur nolmaz diye