cocomelon Kızlar carter’s bedenleri nasıl alışveriş yapacağım ama beden konusunda kararsızım kızım 9 buçuk aylık 8 kg kalıpları nasıl 9M mi alsam 12M mi beden tablosuna bakınca 9 ama yorumları okuyunca hep bir beden büyük alın diyor
Hunilianne cocomelon carters kalıpları gerçekten dar. Birbirinin aynı model 3 tulum aldım 3 ü de aynı ay olmasına rağmen 3ü de birbirinden farklı. Benim kızım 6 aylık su an ben yaz icin 9 ay aldım. Temmuz Ağustos icin tam olcak givi
VERA19 cocomelon Kalıpları küçük,bende kızımın tam bedenini almıştım kısa bir süre giyebildi taytlar şort oldu🤭
Deletedmom54 cocomelon carters kalıpları dar ve biraz daha uzun.ben genelde 6 aylık olacağı zamankileri 9 ay olarak alıyorum 🌸
Mom022 cocomelon pamuklu kumaş olduğu icin yıkayınca Çekme olmuyor da biraz topluyor 1 beden buyuk alsanız iyi olur
Erencinarinannesi cocomelon carters da hep bi beden büyük alın ben hep o şekilde alıyorum çok kaliteli ve çok güzel oluyor sadece kalıpları biraz dar
cocomelon Defneyelin Derin34 Funda88 Cikomel Erencinarinannesi kızlar çok teşekkür ederim gerçekten indirim bitmeden alayım yazlık alacam hep
Cikomel cocomelon biz çıtçıtlı bodylerini kullanıyoruz ayına uygun alıyorum beşli 3 ay tam oluyor( 9 aylığız 8,2 kg)
Funda88 cocomelon kaliplari kucuk kardesim ogluma hep alir hepte yasini alir bende degistiriyorum surekli ama o da israrla yasini aliyor😁
Derin34 cocomelon çoğu pamuklu olduğundan makinede topluyor 1 beden büyük alırsanız daha iyi olur. Hoş alacağınız şeye göre de değişiyor. Mesela uzun - kısa kollu zıbın üstleri tam ayına göre alıyorum. Ama tayt pantolon alacaksam 1 beden büyük alıyorum. Hele taytta 2 beden de büyük alsanız olur. Tulumları da 1 beden büyük daha iyi olur.
Alfamom cocomelon bir de kargo rötarını da hesapla bende aldım cartes dan iki tulum inşallah olur geldiğinde