Rukiyesinanalp Kızlar 1.5 aylık oğlum var eskiden seste uyurdu şuan asla uyumuyor 2 insan olsun konuşsun uyumuyor uyuduğu odaya girelim hemen uyanıyor var mı böyle olup çözüm bulabilen
Smyr6346 Rukiyesinanalp benm oğlumda öyle bizim ev genelde sessiz olduğu için öyle alıştı odasına girmeye korkuyorum 5.5 aylık oldu hala aynı🤷🏼♀️
Cnnirmm Rukiyesinanalp ilk baslar kucukdu gece gunduz kavramida yokdu biraz karakter ama buna inaniyorum zorlancaksn ama bence sese alisdir diyim kiyamam ya
Ozgsyhn Rukiyesinanalp biz doğduğundan beri yanımızda uyutuk yani oturdugumuz odada uyurken yatağına aldık falan.. TV sesi yol sesi bizim sesimizderken sese alışık bir bebek oldu çok şükür. Uyurken de hala bazen elektrik süpürgesi sesinden faydalanıyoruz
Tatliskooo Rukiyesinanalp 1 yalını geçtik hala aynıyız . Onun bi çözümü yok maalesef benim uykum da aşırı hafif bana çekmiş. Kendi evimizde sorun yok da yazın tatile gidince o bir ay zehir oluyor uyku sebebiyle
Rukiyesinanalp Ptrckli ayy bizde yaa akşam biraz pencereyi açim dedim köpekler havladı uyandı ve sinirleniyor birde
Rukiyesinanalp Cnnirmm aslında gece gündüz kavramı var biliyor fakat başlarda seste uyuyordu 1 aylık olmaya yakın başladı bu asla uyumuyor seste anneme gittim akşama kadar 1 saat bile uyumadı ses var diye
Rukiyesinanalp Ozgsyhn bizim ki de öyle idi sonradan uyumaz oldu bir de abisi var o çok sert sesler yapıyor korkuyor
Tugcecakir Rukiyesinanalp canım benim bebeğimde sese uyanır o yüZden ben yatırcğskm odaha gidiyorum orada ninni açıp öyle uyutuyorum ninnide açık kalıyor.