EmineGneDemir Arkaşlar mastit oldum. İlaç ve krem kullanmaya başladım sağma makinesinden sağıyorum ama ucunda toplanıyor süt bembeyaz kalıyor bu yüzden süt gelmiyor :( sıcak havlu ile ovuyorum başka ne yapabilirim sütün gelmesi için
KuzeyinAnnesii EmineGneDemir hemen serum takdıraaydın keşke ilaç uzatıyor biraz serumla hemen etkisini gösterip rahatlıyordu göğüs böyle masajla sürekli uğraşman gerek
Bts EmineGneDemir bnde oldum hemn serum taktır ates içinde yanarsın valla onlemini al ve bol bol emzir sağ böylelikle acılır havluda koy yaptgın gbi
YavuzSelim EmineGneDemir canım bebeğini ters tutarak emzir ilaçlar sadece süreyi uzatıyor sağmak da fayda etmez hemen tıkalı olduğu için gelmez 3 kere deneyimini yaşadım en kolay çözümü bu. Geçmiş olsun
EmineGneDemir KuzeyinAnnesii sağlık ocağına gitmiştim onlarda ilaç ve krem yazdı. Serumla hemen açılıyor mu Peki süt kanalları
KuzeyinAnnesii EmineGneDemir evet canım benim hemen açılmıştı ilaç ve kremi kullanmama gerek kalmamışdı
EmineGneDemir KuzeyinAnnesii grip için de tavsiyeniz var mı 😔 birde grip oldum üstüne oğlum zAten hasta 48 günlüğüz ama hepsi üst üste geldi toparlanamıyoruzw
KuzeyinAnnesii EmineGneDemir çok sıkıntıdaysan avilde de takıryorlar canım bence şimdi git gece rahatlarsın en azımdan sabahda bişeyin kalmaz
KuzeyinAnnesii EmineGneDemir valla canım emZiriyosundur sütden geçebiliyor bebeğede anca ıhlamurdur nane limondur klasik şeyler biliyorum istersen bide vikis falan sür sırtına ayaklarının altına sabaha kadar bir güzel terle atabilirsin belki arkadaşlarda biliyordur yardımcı olabilir
EmineGneDemir KuzeyinAnnesii eşim işe gitti gece çıkıyor vardiyadan mecbur sabahı beklicez. Dünden beri ıhlamur içiyorum gece de terledim baya ama bakalım parol içiyorum inşallah yarına düzelirim sağolasın canım tavsiyelerin için
EmineGneDemir KuzeyinAnnesii size takılan serum neydi acaba bana parol taktılar bide hastanede süt sağımı yaptılar
YavuzSelim EmineGneDemir zor oluyo biraz bebeğin ayakları boşta kaldığı için ama yastıkla destek yaparsan rahat edersin. açıldıkça rahatlayacaksın sende.