Topkek Kızlar bebeğim 1 aylık ama elleri yorganın içinde olunca bagırıyo çıkarmal istiyor birde yorganın içine doğru gömülüyo korkuyorum bende uyku tulumu mu alsam diyorum kullanana var mı onu giydirnce yorgan örtüyor musunuz birde nereeden aldınız tulumu aldıysanız hm den baktım 120 lira ama kolsuz
Tuba8406 Topkek merhaba ben lcw dan aldım 6 aylik oglum benim bebegimde surekli uzerini aciyordu o sebeple uyku tulumu almayi tercih ettim ve memnunum fiyat olarakta uygun bakin isterseniz alternatif olur
Begum8tarik Topkek ben altı çuval gibi olanlardan aldım kumasıda gayet güzel terletmeyip sıcak tutan bir ürün 27 tl ye aldım %50 indirimle
Anne Tuba8406 tulumun içine çıtçitli hariç başka bir şey giydirdiği musunuz. Birde kollu kolsuz varya hangisi daha iyi acaba
Tuba8406 Topkek icinde uzun kollu penye zibin altinda yine penye esofman baska birsey yok uzerini ortmuyorum sabah çıkarırken sicacik ne terlemis ne de usutuyor
Lolita Topkek 6 9 ay aldım ama hiç kullanmadım.Evim sıcak oluyor.Yasadigim şehirde çok soğuk sayılmaz.Ocak Şubat gibi kullanmayı düşünüyorum
Tuba8406 Anne kesinlikle tavsiye ederim fiyatida uygun uyurken aklim kalmiyor yoksa oglumun tekmeleriyle uzerindekini atmayi birakmasini beklemekten uyku uyumuyordum ben 😊