Yesmm1 Hanımlar merhaba bebeğim 2 ay 19 günlük en fazla 1 buçuk 2 saat uyanık kalıyor hemen uykusu geliyor normal mi sizin bebeleriniz nasıl
Derosss Yesmm1 o aylarda normal canım 4 ay 19 günlüğüz uyusun diye yalvarıyorum 😂 tadını çıkar kızımda 1-2 ay çok uyurdu
Aselinannesii6 Yesmm1 dua et canım heryerde söyleme maşallah 😀 benimde 2 aylık asla uyumaz gündüzleri emerken uyursa bi yarim saat o kadar hicbi işimi yapamiyorum haliyle 🤷♀️
Gunayotbasi61 Yesmm1 benimki de 2 ay 9 günlük aynı benimkide öyle 2 3 saat uyur gece sadece emmeye kalkar
Baharece Yesmm1 olması gereken o benim kızım da keşke öyle olsaydı doğduğundan beri gündüz uykusu 2 yada 3 saat gece yarısına kadar da uyumaz kolik bir bebekdi 4 aylik oldu hala aynı gaz sancıları azaldı sadece 🙄
Meltems Bu aylarda normal canım. 6 aya kadar 2 saatte bir uyurdu oğlum taki 9.ayda 2 uykuya indirene kadar. Ben uğraşıp 2 uykuya indirmesem daha da uyurdu ':)
GramPozitifBakteri Yesmm1 normal bacım büyüdükçe fazla akıldan napçaklarını şaşırıp uyumuyolar zaten dengesizleşiyolar :) kızım 7 aylık bi gün 2 saatte bir uyuyosa ertesi gün bi 2 Saat bi 3 saat kafasına göre takılıyo :) maşallah diyelim dinlenmene bak