Deletedmom331 3 aylık oğlum sadece uykuya dalarken mama içiyor, onun dışında asla içmiyor ağzında oynuyor. Bu durumu yaşayan ve çözen var mı 1 aydır böyle 🙄
deletedmom247 Deletedmom331 Evet benim oğlumda olmuştu sanırım o aylar herkesin öylee çok zor içirmeye çalışıyordum mamadan sanıp değiştirdim yine aynıydıı. 1 buçuk ay kadar öyle sürdü sonra geçiyor :)
Deletedmom283 Deletedmom331 4. Ayın basındayız henüz, 2 haftadır müthiş çıldırtası bir biberon reddi yaşıyor, atak haftasının dibi batsın! :)
Afsk Deletedmom331 ahhh ayni derttden muzdaribim bende arastiriyorum benim bebegimde ayni sekilde kesinlikle uyanikken mama yemiyor uykuda oda icerse bazen uykuda bile icmiyor napicagimj sasirdim diliyle itiyor hep
Deletedmom331 deletedmom247 inşallah geçer ya çok yoruldum gerçekten. İçmedikçe sinirleniyorum aç kalacak diye 😁
Afsk deletedmom247 kac aylik olunca gecti benimde 3 aylik Dan beri icmiyor 4 aylik olduk bugun napicagimj sasirdim sadece uykuda iciyor bazen onuda icmiyor 10 saati geciyor bazen mama icmiyor sizinde oylemiydi
deletedmom247 Deletedmom331 Bende öyleydim sinirden ağlamıştım hatta ☺️ Geçiyor merak etmeyinn sabır istiyor malesef o aylar baya bi 😒
deletedmom247 Deletedmom283 Allah yardımcın olsunn çok zor vallaa benimde diş atağında şuan ataklar bitmiyor malesef biri biter diğeri başlar ☺️
Melegimsin Deletedmom283 ah canim moralini bozmak gibi olmasin bizim 6.ayda duzeldi allah sabır versin en azindan duzeliyo bunla kendinizi avutun
Afsk Deletedmom331 kac saat mama icmedigi oluyor benimde ne yapsam icmiyor uykuda sadece uykuda icerse iciyor 10 saat icmedigi oluyo sizin bebeginiz kac saat icmiyo
deletedmom247 Deletedmom331 Bende öyle annem hep derdi senin çocuğun olduğunda çekeceği var diye ama çok şükürr korktuğumuz gibi olmadım🤣🤣
Deletedmom331 Afsk aynen bazen de diliyle itiyor uykuda bile. Mesela 5 saat geçiyor yine de içmiyor nasıl aç durabiliyor anlamıyorum
Melegimsin Afsk biz 6 aylik olduk yeni yeni duzeliyo ben o zaman 3 saate bi veriyosam 4 saate bi veriyodum uykuda ancak oyle iciyodu
deletedmom247 Afsk Evet öyleydii benim 3 buçuk 4. Aya doğru geçti sonra tekrar başladı 1 hafta sürdü birdahada olmadı çok şükür ☺️
Deletedmom331 Melegimsin inşallah canım zor bi dönem gerçekten tam gaz sancıları bitiyor başka zorluklar çıkıyor
Afsk Melegimsin benim bazen uykudada icmiyo 10 saat icmedigi oluyo keyfide iyi AMA napicagimi sasirdim
Melegimsin Deletedmom331 aynen oyle ben diyordum yeterki gaz bitsin baska bisey istemiyorum diyodumki bu cikti