AybarsKubra Merhaba arkadaşlar dün kuzenim geçim sıkıntısı yüzünden herkesle tartışan amcam için Bakara Suresi’ni sesli bir şekilde dinlemeye başladık babamı 44 yıldır böyle sakin iyi huylu görmedim dedi. Bende bugün bebeğimin duyacağı şekilde dinlemeye başladım. Resmen mucize gibi diyor. Zaten herşeyin anahtarı dualar değil midir? Buraya yazmak istedim çok sıkıntı çektiğim bir günde burdaki iyi insanlar bana destek olmuştu. Bebeği sıkıntıda olan dostlar açıp dinleyin eviniz huzur dolsun inşallah..
Ozlemberkay Cok saol cnm alh rwzi olsn. Bnde deniyecgim bebegim suan uyuyor acba sidmi de acsam olurmu
AybarsKubra Ozlemberkay benimkide uyuyor zaten sure uzun olduğu için illaki uyumasına denk geldi bir kısmı önemli olan niyet zaten öyle düşünün
Baynimir Bende birkac yerde esler arasindaki huzursuzluk ve bereket icin evde dinlenmesinin faydali oldugunu okumustum :)
Mediha Üst komşum şuan eşiyle çok kötü kavga ediyo kadının çığlıklarını duydukça bende ağladım o kadar çok üzüldüm ki onun için dua ediyorum kızımı ayağımda sallarken bu dua yı onun için okusam olur mu 😔
AybarsKubra Mediha ne kadar iyi düşünmüşsünüz sizin gibi insanlar kaldı mı? Rabbim hiç bi duayı geri çevirmez Allah yardımcısı olsun komşunuzun :(