rabish oglum 12 aylıkken 79 cm di 17 ayını dolduracak haftaya hala aynı boyda hiç uzamıyor emiyor sürekli yemek istemiyor 12 aya kadar gelişimi iyiydi böyle birşey başına gelen var mı
Ninattanuvanza rabish benim oğlum 12 ayllıkken 73 santimdi şimdi 19 aylık 76 santim benim de oğlum hiç uzamıyor ne yazıkki yemek yemeyi hiç sevmiyor zaten şaştım kaldım bende 😔
Vefaanadnyadigar rabish ruşeym bugday tohumu katıyorum ek gıdalarına ben kuzularımın bir arkadaşım tavsiye etmişti omega 3 boyları uzar die canım bi dene istersen
rabish Ninattanuvanza aynen sürekli çilek yese çok mutlu yumurta peynir yogurt sulu yemek çorba vs hiçbirşey sevmiyor
Yepisyenianne Balık yağına başlamayı düşündünüz mü? Doktorunuza danışın isterseniz. Bir de vitaminlerini bir ölçtürün.
rabish galadriel çok uzun boylu değiliz ama 12 ayına kadar çok iyiydi gelişimi 5 aydır neredeyse hiç fark yok
rabish Vefaanadnyadigar çok teşekkürler alacagım bu ara sulu birşey yemiyor hatta neredeyse birşey yemiyor pilavına katarım ama
Vefaanadnyadigar rabish rica ederim canım benim gelişimleri güzel olsunda saglıklı olsunlarda varsın 2-3 santim kısa olsunlar ❤️
Vefaanadnyadigar rabish Bu arada yogurduna meyve pürelerine vs koyabilirsin tek özellik sıcak bir şeye koyma soguduktan sonra koyacaksın canım
rabish Vefaanadnyadigar 🥰 peki yogurtta yemiyor 12 aya kadar herşeyi yerdi şimdi çok nadir birşey yiyor begenirse☺️
rabish As_1 🥰değil mi sürekli beraber olduk bu ara evdeyiz ondan da sanırım dert ettim çok 5 ay uzamayınca büyümesi durdu diye☺️