Seyma_52 Kızlar bebeğim 3,5 aylık. Hani zemine bastırdığımız zaman basmıyor bacaklarını diremiyor, oturuyor. Sadece sinirlenince bacaklarını diriyor. Annemler de bu zamanda hop hop yapması lazım diyorlar. Merak ettim sisiz bebekleriniz nasıl
kardelen00 Seyma_52 benim kizimda basamiyordu son 1 haftadir yeni yeni ogrendi 4 ay 5 gunluk. takma kafana her bebek farklidir. keyfi yerindeyse bir sorun yok. 4 aylik bebekler oyun halisindaki oyuncaklari cekistiriyoe donuyor dediler benimki onlari yapamiyor daha mesela
Guler100 Seyma_52 bizde 3.bucuk ayligiz koltuk altindan tuttugumda basiyo simdiden adim atiyor ama her bebek bir degilki gelisimleri farkli farkli bizimkide yuz ustu dirmayi sevmiyo yatiyo direk boyun kaslarini biraz zor calistiriyoruz
Gulfem07 Tgce16 valla benimki basıyor bıraksam hep öyle kalacak 😐basmasın istiyorum bi yerine bir şey olur ama gelen kaynanam olsun annem olsun bir şey gösteriyorlar mesela ayakta tutuyorlar bende anlamıyorum bi bebek yorulmaz mi 4 aylık oldu hiç dizlerini bukmuyor.
Tgce16 Gulfem07 benimkide tutunca yürüyordu canim ama o doğuştan gelen bir refleksmiş burada post açmıştım hatta bildiğin koltuk altından tutuyordum ve adım atıyordu.. ama işte çok yanlışmış eğrilik oluyormuş ileride Allah korusun
Seyma_52 Defnedilan34 Tgce16 Gulfem07 yok kızlar benim basmasıyla ilgili takıntım yok kafama takmıyorum, annemler sorun etmiş beni darlıyorlar ister istemez düşündürtüyor acaba bişey mi var diye 😘
Gulfem07 Tgce16 aynen adım atıyor refleks yani adı üstünde ama gel de anlat afferin afferin yürü oğlum anca böyle diyorlar sürekli Allah korusun çocuğuma bir şey olsa ondan mi olur derler.Ben bu aralar acayip sinirliyim yok cüsseli yok sesi kalın yok tutumu bırakmıyor ha böyle diyorlar nazar değecek korkuyorum resimlerini falan gizli çekip çekip atıyorlar kıyaslama yapıyorlar.Bazen geç yapması bazı şeyleri iyi bence
Tgce16 Gulfem07 ya evet nazara inanıyorum gerçekten böyle söylenmesi bile dediğiniz gibi iyi değil, umarım bir şekilde önüne geçebilirsiniz bol bol okuyun
Defnedilan34 Seyma_52 3 buçuk aylık bi bebegin hop hop yapması mantıksız benim kızım 6 aylık daha yeni tam basıp adım atmaya başladı öyle yere koyup adım atsın diye bekleyip yormayin çocuğun bacaklarını