Annecik999 Kızlar etrafıma bebekle alakalı hangi sorundan bahsetsem kırkı çıksın düzene girer diyorlar bugün kırkımız geldi çok şükür. Ne değişecek gerçekten çok merak ediyorum. Bilgili olanlar yazabilir mi
melihbugraninannesi Annecik999 maalesef değişen bişi yok canım bende açmıştım aynı posttan iki buçul ay önce 😇 iki buçuk üç aydan sonra etrafın farkına vardıklarından oyalanıyorlar biraz daha onun dışında bişeyin değiştiği yok :)
AselSisiMom Annecik999 Benim etrafımdakiler de öyle söylüyorlar hep 😏 ne kadar doğru bilmiyorum bugün bizim de kırkımız uçtu 🌸 şükürler olsun 🙏 😊 İnşallah gaz sancılarından kurtuluruz diyorum bende
Resmiye 2 aylık olucaz nerdeyse bizde çıkınca değişir diye umutlanmıştık pek bişi değişmedi ne yazık ki😔
ayis Annecik999 valla bendede pek değişen bişey olmadı günü gününü tutmuyor bi gün iyi uyuyo falan bi gün hiç uyumuyo falan 😒
Barsem1912 Annecik999 ahahahah bana da şey demişlerdi 3 aylık olunca gazı bitiyo bende sandım ki üçüncü ayına girdiği gün sihirli değnek değecek puf diye gazı bitecek 😂yalanmış kandırıldım