Minikkurbagam 2 aylık 7 günlük bebeğim var geceleri gaz çıkarırken çok zorlanıyor sürekli uykuları bölünüyor gün içersinde bu kadar yok özellikle gece oluyor sürekli de masaj yapıyorum ama kakasını bile zor yapıyor. Ne zaman geçecek bu bileniniz var mı😔
BoncukAnnesi Minikkurbagam canım hareketleri artınca durum biraz azalıyor. Ben bebeğime kimyon kaynatıp içiriyordum faydasını çok gördüm. Karnına uzun bi süre bez ısıtıp koyuyordum. Hatta bebek viks i almıştım onunla çok az sürüp masaj yapıp bez ısıtıp koyuyordum o da çok rahatlatıyordu. Ve doktorunuz maflor diye gaz ilacı vermiştim ara ara ondan kullanıyordum. Çok şükür öyle şiddetli bi gaz sıkıntısı yaşamadım. Malesef bebeğim yediğim herşeyden çok çabuk etkileniyordu.
Sema10 Minikkurbagam gaz sancıları genelde gece başlar karnını belini ayaklarını sıcak tut benim bebeğim 34 günlük geçen gün durmadan ıkınıp ve ağlıyordu meme bile zor tuttu akşam sırtına ve karnına ince tülbent ısıtıp onu yakmayacak şekilde koydum kundaklayıp yatırdım çok şükür iyi oldu sende dene ve kendinede dikkat et ayaklarını suçla tut rabbim yardımcımız olsun
Minikkurbagam BoncukAnnesi bende ne yiyeceğimi şaşırdım artık bütün yediklerime kimyon da koyuyorum ama yinede gaz oluyor bebeğimde. Sıcak uygulamayı hiç denemedim uyumadan önce onu deneyeyim
Minikkurbagam Sema10 acaba üşütüyor muyum bebeği tek kat çorap giydiriyorum çünkü soğuk alıyor olabilir mi
Aryemus_3 Minikkurbagam Aynen bende şaşırdım o kadar dikkat ediyorum ki yinede gazı çok fazla geceleri dediginiz gibi benimde 45 günlük 5 ten sonra hiç uyuma yok sürekli kızarıyo ıkınıyo Allah yardımcımız olsun
gezentianne Minikkurbagam biogaia probiyotik bitkisel damla cok iyi gelecektir kaka olayına. gazı cıkmadan yatormayın o yüzden gece kalıyodur gazı
Sema10 Minikkurbagam sogukta gaza sebep maalesef bende sıcağı hiç sevmem ama üşüdüm mü o gün bebeğimde rahatsız oluyor havaların sokak olmasına aldanmamak lazım bebek sonuçta etkileniyor maalesef kendine o yüzden dikkat et
Minikkurbagam Aryemus_3 demek ki 4 aylık olana kadar böyle devam edecek yediklerimizle çok ilgisi yok sanırım. Böyle böyle büyüyecek artık annelik sabır işiymiş
Minikkurbagam Ss18 ben uyandırıp çıkarmaya çalışıyorum baktım çok daldıysa yatırıyorum ama bu sefer de 1 saat olmadan sancı ile kalkıyor
gezentianne Ss18 Uyumadan cıkaracaksınız malesef emzirdikten sonra uyusa da gaz cıkarmadan yatırmayın Gaz damlası kullanın o baya yardmcı oluyor
Aryemus_3 Minikkurbagam Aynen gerçekten sabır işi uykusuzluğa yorgunluğa dayanıyorsun dayanamıyorum desen bile Allah kolaylık versin hepimize
Minikkurbagam Sema10 evimiz de sıcak baya ince de giydirmiyorum patik oluyor ayağında hep ama Yinede oluyor gazı. Kuru bakliyat yesem çocuk gaZdan uçar herhalde
Aryemus_3 Minikkurbagam Aynen öyle zaten ölene kadar neler görecez büyük sorumluluk her dönemi ayrı olacak
Sema10 Minikkurbagam askında kuru bakliyat geceden suya koysan ve her yemeğine kimyon koysan bişeycik olmuyor ben Denedim bu arada doktorum kimyon suyu da önerdi çok gazlı olduğunda iki çay kaşığı veriyorum gem kakasını yapıyor hemde rahatlıyor öneririm
Minikkurbagam Sema10 denesem mi bilemedim çokta faydalıymış aslında emzirirken. O kadar gazı var ki bişe yemeye korkar oldum