Yezda Merhaba arkadaşlar, benim 8 aylık oğlum var, emekleme çabaları var fakat daha tam emekleyemiyor ama kollarndan tutup ayağa kaldrdğmda devamlı parmak uçlarna basıyor geçici bi durum mu bu 😒😒
Amine_erva25 Yezda geçici hızlandırmak için ayakkabı ile yürüt evde biraz öyle öyle alışıyor ayakkabıya alışmasıda iyi oldu diyorum bazen hatta çünkü bi arkadaşımın kızı dışarıda çıplak ayak geziyor ayakkabı giydiremiyorlar kıza 😂
Yezda Pamuk_seker evet kullanıyordum, bırakmalımıym peki yürüteci yani günde sadece 15 dk kadar duruyor üzerinde
Pamuk_seker Yezda ben açıkçası yürüteç hiç kullanmadım kullanılmasını doğru bulmuyorum sizin kararınız illa yürüteç den dolayı oldu diyemem ama zararlı sonuçta 🤗
Yasminlina Yezda 7 aylık kızım oda yürütecsız oyle basıp bnde yürütece koydum. Yeni bakalım bebek kendını hazırlaması lazım ozaman yürür ilk adım arabası al dıye onerdı arkadasım
Amine_erva25 Yasminlina ben faydasını görmedim çok uzun dönem olmasada bir iki ay parmak ucunda yürüdü sonra düzeliyor ayakkabıyla gezdirdim ben alıştı