Goktug1212_ Ben anlamıyorum neden hep bana denk gelir ki böyleleri kafayı yicem artık ya 10 aylık bebeğim var yavrum dik dik atılıyor uykusundan aglayarak uyanıyor ne yapıcamı şaşırdım 2 yıldır evliyim 2 yıldır gece uykusu haram anladım ki polislerde bişey yapmıyor kendilerini kac kere uyardım kavga ettim artık polisi aradım kaç kere Allaha haval ediyorum artık Rabbim onlarada kendileri gibi üst komşu versin inş başka bişey demiyorum 😭😭😭
Senihaaa Goktug1212_ çocukları yok mu ya benim alt komşu çok şanslı saat 9 dan sabah 10 a kadar ayak ucunda yürüyoruz evde 😅
Yadi32 Goktug1212_ aynı sıkıntı bizde de var polis de birşey yapmıyor ses ölçüm cihazı koydurmanız lazım falan dediler 🙄
Goktug1212_ Esracm ev bizim satmak istemiyor eşim kiraya verelim çıkalım diyoz bunlar kiracıyıda yıldırırlar
Goktug1212_ Deletedmom5284 Allah belalarını versin bi gün toplayacan sülaleyi baskın yapacan o olacak valla polisede güven kalmamıs gece 2 saat arayla 2 kere Aradım ekip gönderiyom tamam dedi ekip mekip gelmedi şimdi gene aynı ses yapıyolar napacamı şaşırdım
Deletedmom5284 Goktug1212_ Biz insan gibi konuştuk kaç kere anlamadılar ben hamileyim zaten uykum düzensiz ağrılarım var erken doğum riskim var paso yatıyorum sessiz olmalarına gerek yok azıcık kısık konuşun hoplamayın yeter dedik. Yok en son eşim çileden çıktı kapılarına gitti bi güzel tekmeledi bağırdı apartmanı ayağa kaldırdı kocası falan korkudan kapıyı açmadı öyle sustular
Acelyannesi Goktug1212_ ne sesi yapıyorlar bizim yatak odası yan evin mutfağı kadın kaşık tencerelerle tak tak ne yapıyorsa hiç çkmmıgor mutfaktan bi de afganlar bi evde 20 kişi var rahat bıktım artık bebeğim gece uyumuyor gündüz ne uyursam 1 2 saat bugün duvarı yumruklayıp terbiyesizler diye bağırdım ama bi faydası olmadı
Gnlhezen Goktug1212_ polisi ilgilendiren bi konu değil cünkü zabıta da bakmıyomus artık bu işlere direk mahkeme yoluyla halledeceksinix başka yol yok
Esracm Goktug1212_ bi arkadaşım vardi.ev sahibiydi ust komsusi da ev sahibiymis surekli adam kadin getiriyormuş gurultulerinden yilmisti kac kere sikayet.etmisler ama nafile.adam.bide piskinlik yapoyormus. Insallah cozum bulunur. Allah ne verirse hayirlisini versin
Goktug1212_ Deletedmom5284 dayak istiyo canları aman benim kocamda hiç umursamıyo takmıyo öyle şeyleri onada sinir oluyom
Mrvdllr Deletedmom5284 gizlice ses kaydı yapmak suç canım benimde başıma geldi avukat kardeşim bunları delil sunamayız abla buda bir suç dedi 😑
Elifberat Ayni seyi yaşiyorum lanet olsunmi böyle insanlara laf anlamiyorlar . Bizde böyle polisi aradik defalarca ama gelmiyolar. Zabitayi arayin diyolar zabitayi ariyoruz biz bakmiyoruz polisi arayin. Bir yere ulasamiyoruz illa gidip boğazina yapiscan gelsinler. Biz adliyelirin acilmasini bekliyoruz mahkemeye verecegiz hemen. Bitun yaptigi sesleri kaydettim ben.
Goktug1212_ Elifberat kapı kapatmaktan acizler hayvan gibi çarpıyolar gecenin 2 sinde 3 ünde süpürge acıyolar bide tak tak bişey bırakıyolar o ses neyden cıkıyo gercekten cok merak ediyorum sabaha kadar uyuyamıyoz oglumla uyusakta yarım yamalak bide çamasırları düşüyo hep balkonuma gelip istemiyorlarda fırlatıyorum bende aşagıya
Dilekb Elifberat aynı sorun bizim apartmanda da var. Ve sorunu yaşayan zaten zabıta.. maalesef onlar ilgilense gereğini yapardı. Bakalım bu iş nasıl çözülecek.. biseyler olacak ama.. beklemedeyiz..
Goktug1212_ Esracm amin canım Rabbim bana güzel komşularla dolu güzel bi ev nasip etsin inş en kısa zamanda
Elifberat Goktug1212_ ev süpürrken evi kazidigini düsünüyorum sabahin köründe balkon çamasir ipi yikar gıcır gıcır defalarca tartistim.arsiz asla kabul etmiyor. Birde demezmi kiracisin cek yada defol diye. Kesinlikle mahkemeye verrcegim. Terbiyesiz gitmis kayinvalideme parasini verelim tasimsin gitsin bıktım cocuklarimla ilgilenemiyorum demis birde. hasta temizlik yapmaktan firsat bulamiyörum demiyorda . Yazarken yine sinireldim ya.
Aylinayd Goktug1212_ hahah Kusura bakma canım güldürdün beni ellerine sağlık bide ayakkabılarla üstünde tepin bence 😀başka türlü insan in sınırı geçmiyor yanı
Umut2019 Yadi32 aman ben de aynı dertten muzdaribim ve üst kat komşumun eşi polis .. kaç kez uyardım yine aynı . Polisi arasam kimi kime şikayet etcem Küçük yer hepsi birbirinin arkadaşı 🤣 onlar uyurken ben de uyudukları oda da gürültü yapıyorum artık 🤪
Berii Umut2019 benim eşim polis, üst kat komşularımız maşallah düğün salonu sanki dersiniz uyardık ama çocuklar var evde yapacak bişey yok bağlayamazlar ya, polislerin yapacak çokta birşeyi yok bu durumda birbirimize katlanmayı öğrencez mecbur 🙃
Goktug1212_ Ates_mami temizlik yapıyolar bide sabah ezanı okunurken sanki koltugu kaldırıyolar yere bırakıyorlar ev sallanıyor güm güm ses cıkıyor
Tubbitak Görgüsüz ne olacak benim de başımda bir tane var kaç kere soyledik polise.sikayet.ettik yok anlamiyolar kafalari basmiyo iste medeniyet yoksunu insanlar garc gurc surekli esya cekme paldır küldür iş yapma çocuk kosmasi bağırması ne ararsan var 12 1 de çocuk mu uyur o saate kadar ayaktalar cocugumu uyutmuyorlar kendileri dubleks ev yukarı çıkıp sessiz sedasiz uyuyo allah böylelerini bildiği gibi yapsin kendilerinden beter insanlarla karsilassinlar insallah
Ates_mami Tubbitak çocuk sesine polis birşey yapamıyo canım. Mahkemeye bile verseniz bişey Çıkmaz. 4 yaş altı çocuğun gürültüsünü şikayet edemiyorsunuz.saat farkı yok. Diğer sesler hariç. Hatta siz kapısına giderseniz siz suçlu bile olursunuz. Birşey olsaydı bize olurdu. Bizde gürültülüyüz birazcık. 🙃 bak mesela yaşadığımızı anlatayım. Normalde sessiziz ama 10 gün önce iki çocuğum da aşı oldu. 3.4 gün ikisinin de ateşi ve aşırı huysuzlugu vardı. Gece uyumadılar. Ağlama vs yani gürültü oldu. İlk gün polis çağırmışlar. Çocuk diye itibar etmemişler. Sabahına da eşim gidip gece çocuklar hastaydı gürültü gelmiştir özür dileriz vs demiş. Ama adam dinlememiş bile. 2. Gün kendisi gece bizim kapıya yumrukla tekmeyle geldi. Bende küçüğü emziriyordüm. Eşim açtı kapıyı. Kadın vay siz nasıl insansınız saatten haberiniz var mı vs vs diye bağırdı. O ara da büyük oğlum kim geldi diye kapıya koştu. Eşim de özür dileriz hastalar uyumuyorlar. Birkaç gün idare edin dedi. Haspam karı oğluma bana bak diye bağırdı. Ben orda koptum zaten. Ben aradım polisi. Komşum kapıda bizi tehdit ediyor diye. 10 dk geçmeden geldiler. Sonuç ne biliyor musunuz. Komşumuz bizden özür dilemek zorunda kaldı. Onlar suçlu oldu yani. Bizim gürültümüz sadece çocuk sesi çünkü. Bizde polisden öğrendik. 4 yaş altı zaruri gürültüymüş. Haklı olmuyorsunuz. Çocuk sesi harici gürültü varsa ilk uyarı ikincide de ses cihazı eve bağlanıyormuş. Onda da evden tren geçse o desibele ulaşılmıyormuş. Yani gürültülü komşunuz varsa pek birşey Çıkmaz. Ya yalıtım yaptırırsınız yada evden taşınırsınız
Goktug1212_ Tubbitak inşallah canım tek temennim o bunlarda cocukta yok gecenlerde tartıstım yukarı cıktım yeter artık cocugum hasta polisi arıcam artık dedim bide bana ara die pislik eve geldim inada tak tak bişey bıraktılar yine Allah belalarını versin
Alisa58 Tubbitak pardondaaa benim çocuğum 3 4 te uyuyor uyuyup uyumaması size bağlı birşey değil uyumaz uyumaz adı üstünde çocuk bebek
zeynepalp Bende alt komşumdan şikayetçiyim, o kadar bağırarak konuşuyorlar ki bütün aile konularına hakimim resmen. Görgüsüz insanlar bunlar dağdan gelmiş sanki 🤦♀️
Goktug1212_ zeynepalp vallahi ben köyden gelin geldim şehre altımızda ahır vardı biz hayvanlar uyanmasın die gece terlik bile giymezdik küçücük bebeğimin günahına giriyorlar Rabbim büyüktür inş onlarada öyle hatta daha beter komşu tek temennim o
Tubbitak Sorun onlarda evet apartman kültüru bilmiyorlar ama en büyük sorun ciddi yaptırım olmamasi kimse sorumluluk almiyor zabita polise polis zabitaya en kotusu muhatap mercii yok ne yazik dava açacaksın virüs var kapalı adliyeler dayak atacaksın bi güzel olacak o zaman polis gelir. Anladıkları dil bak o zaman yapiyo mu o zamanda sen ugrasacaksin iste sabirrr ya sabir hepimize
Goktug1212_ Tubbitak bi şekilde sınanıyoruz işte Rabbim sabır versin beni bu pisliklerle sınamasın bu saatte makina acmıslar ev süpürüyorlar Allahın belaları