Arasannesi [silindi] ılgınc.tek açıklaması daha evvel bırının kullanmıs olması ve onun numarası dıyecegım ama telefonunuz sıfırsa oda pek ıhtımal dahılınde degıl.bılemedım valla neyın nesi🤔
Ayazgizem2019 [silindi] bendede sadede kendi numaram var. Ekleyip whatsaptan bi baksanıza o numaraya whatsapı varmı ya da 118 80 i falan arayın bakalım kim
Mom103 [silindi] uzaktan olabilecek bir şey değil şifreni bilmesi gerekiyor şimdi numara eklemeye çalıştım da şifremi sordu anlayamadım ya ilginç
[silindi] Mom103 numarayı tüm operatörlerde sorguladım veritabanında böyle kayıtlı bir numara yoktur diyo. Bu nasıl oldu, yok mu bu işlerden anlayan bi annemiz bi bilen çıksın lütfen 😤
DDK [silindi] uzaktan ekleyebileceğini sanmıyorum telefonunuz birinin eline geçti mi veya bilgisayardan bağlantı yaptınız mı düşünün o şekilde olur.
[silindi] DDK numara sorgulamadan hiçbişey çıkmadı boşuna sms yolladım ama whatsapp görünüyor bu numaranın ekledim de resim filan görünmüyo
Aycaaaa Merhaba Apple destek hattını arayıp bu durumu bildirin en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir. Bütün bilgilerimiz telefonda Allah korusun dolandırıcılık gibi şeyler çok olmaya başladı hepimizin dikkat etmesi gerekiyor.
DDK [silindi] sizin numaranızı biliyordur eğer bilinçli olarak yapıldıysa, eşinizden arayıp Deneyin açılacak mı diye içiniz rahat etsin
Bk12 Mailini çalmışlar canım bu konu hakkında bilgim var . Ve bu bir suçtur telefonun içindeki resimleri falan alabilir dikkatli ol mahkeme ye ver hemen apple destek hattını ara yarın daha sonra ise mahkemeye ver dava aç
Thesra Bu aralar iphone telefonlarında hep bir şeyler oluyor benim ıcloud hesabım gitti sonra whatsapp gitti gibi gibi bir çok saçma sapan şeyler olmaya başladı ya bir kaç tanıdığımda da aynı şey oldu şimdi sizinde görünce şaşırdım var bir tuhaflık