Damlaakin melodininoglu ombre setinin içinde tarağı falan var güzel yayıyor boyayı doğal duruyor diyorlar ama bilemedim YouTube dan izleyeceğim 😂
Mom103 Damlaakin turuncu olmasın diye dedim canım 😌 şimdi youtubeda ombre setini kullananları seyrettim iyiymiş😂
Damlaakin Ozlemfidan ben lorealin ombre setini aldım saç tonuna göre bazısını sarı yapıyormuş bazısını turuncu şansa herhalde jdfj😂
Damlaakin Yigitkomuz_ bende direk bilmeden boya vs almaya cesaret edemedim ombre seti aldım yaparsam paylaşırım 😂
NuriyebrrAlm MiracAlpinveUmutunAnnesi anam kız sen kuaförmüsün neden ama neden benim haberim yok anlatsana biraz 🥺🥺
MiracAlpinveUmutunAnnesi NuriyebrrAlm nasil haberin yok 😂kuafordüm iste kaş bıyık herturlu boya manikür agda topuz saç sekillendirme özellikle de makyaj uzerine calisiyodum yazgunleri dukkan zabah 5 de açılıyodu gunduz gelinleri vardi zabah 5den aksam 8 e kadar makyaj yapiyodu bu bünye artik herkez beni soruyodu özlem diye biri calisiyomus o yapsın makyaji diye 😂 4 yıldan fazla çalıştım 🙋♀️ boyle iştık
Asyaada Damlaakin mor şampuan kullandım bende ombreli saçıma. Küllüleştiriyor .ama tabi ne kadar turuncu ona da bağlı bence
Mommy_ Damlaakin Turuncu olma ihtimali ve dalgalı ton olma ihtimali yüksek. Bence hiç o işlere girmeyin pişman olabilirsiniz.
Mommy_ Damlaakin Turuncu saçı düzeltmiyor. Açılmış saç sonradan turunculaşınca onu gideriyor. Yıllardır sarının bin türlü tonunu kullanan biri olarak tecrübeliyim bu konuda 😉
FerideDeniz Ben hiç bulaşma derim. Saç çok önemli. Olmazsa moralin çok bozulur. Zaten kuaför olanların bile bazıları yapamıyor, tecrübe ve yetenek gerektiriyor.