Zuzuu Kızlar 20 eylülde doğum yaptım..doğum öncesi rapor parası yatmış 2000 tl ama doğum sonrası hala yatmadı..siz doğumdan kaç ay sonra aldınız? Acaba bir sorun mu var yatmadı?
Defneduru Zuzuu doğumdan sonra aldığınız raporun günü bitti ise eğer yatıyor paranız bende raporluyum 170 i aradığımda bana rapor tarihlerinin bitip ondan sonra paramı alabileceğimi söylediler
Ipekk Zuzuu iş yerinize sorun mutlaka bazen sistemden onay vermiyorlar o yüzden yatmıyor bnm öyle oldu aylar sürdü
Yusufezgi Zuzuu doğum öncesi raporunu doğumdan 2 ay sonra aldım doğum sonrasını ise rapor bittikten 15 gün sonra bağlı bulunduğunuz sgkyi ararsanız onlar net bir bilgi veriyolar
Zuzuu Ftmsnny aradım şimdi herhangi bir ödene görünmüyor diyorlar herhangi bir başvuruda istemediler anlamadım gitti
Zuzuu Ipekk sgk bana ödenek bulunmuyor iş yerininiz er rapordan çalışamamazlık ödeneğine onay vermemiş dedi sizde de mi öyle oldu acaba? Paranızı ne zaman aldınız geri siz?
Retina Zuzuu doğum sonrası rapor bitiş tarihi yani işe başlamanız gerekm tarhten 10 gün sonra muhtemelen birkaç güne yatar
Zuzuu [bilinmeyen] sgk bana da dedi iş yerinizin onay vermesi gerek diye şimdi analım raporu diye mi onay verecek
Meltem35 Zuzuu Bende 21 eylülde doğum yaptım. Doğum öncesinin yarısını aldım daha 1400 aldım. Doğum sonrası raporum da biteli 20 gün oldu. 170i aradım geç onaylandığı için ödeme aşamasına yeni alınmış dedi. Muhasebe ile ilgili yani