HaticErkanMiran Benim gibi toki ye yazılıp ta hüsrana uğrayan varmı kızlar sabah çekiliş vardı çıkmadı bize çok canım sıkıldı ne hayaller kurmuştum elimi nereye atsam kuruyor iyi kötü eb sahibi olacağız derken hüsrana uğradım çok sağlamdım buraya anlatmak istedim .
Elifin-annesi HaticErkanMiran peki canim canli yayina nasil katiliyoruz , bizde yazildik 26 haziranda cekiliş bakalim nasip
Mrs_Sunshine HaticErkanMiran Ya ablama da geçen sene çıktı hala aynı herşey durmuş durumda.. allahtan ümit kesilmez
HaticErkanMiran Yasminlina çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel duanız ıicn rabbim sizede nasip etsin bütün kiracilarada
HaticErkanMiran Elifin-annesi canlı yayına google üzerinden bağlantı paylaşıyorlar oraya tıklayıp facebook dan yayın yapıyorlar canlı ben izledim çıkmadı inşallah size çıkar kzuum eğer yetişemez izleyemezseniz canlı yayını tekrarını akşama doğru aynı şekilde video olarak paylaştılar belki kacirmisim diye tekrar izledim yoktu nasibimde yokmus hayilirisi olsun siizn icinde bide cikmadigi takdirde aksam mesaj geliyo telefona yatirdigniz parayi hen cekebilirsiniz atm den bizde geri aldik kira odedik😔
Elifin-annesi HaticErkanMiran sagol canim inşallah çikar ihtiyacimiz var 😔siz 2+1 yazilmiştiniz 3+1 mi?
HaticErkanMiran Elifin-annesi 2+1 e yazıldım rabbim isteyen herkese kirada olan herkese nasip etsin o kadar cabaliyoruz ınsalalh bise gitmez sizinki
HaticErkanMiran Mrs_Sunshine hı oraları bilmiyorum adana ıicn sandım burdakiler 1 senede tamamlaniyor ciktikdan sonra
Badevehande Adana TOKİ’de oturuyorum yeşilobadayım. Annem gile çıkmıştı 2+1 bende gelin olarak geçtim 3+1 de oturuyorum
HaticErkanMiran Badevehande ay evet oranın tokisi çok guzel hayırlı olsun güle güle oturun darısı bize olsun inş bu sene geçti artık seneye🤲
Badevehande HaticErkanMiran bizede yani bekarken annem gile 3.yazılmada çıkmıştı canım Allahtan Ümit kesilmez çıkar inşallah seneye😍