Eymeniko_ allah razı olsun bu yazın için ama ben çok sıkıyorum doğum sonrası yaşadıklarım hiç iyi değildi şuraya içtenliğiyle yazıyorum kaynanam yanıma geldi refakatçi olarak ay burdada net yok uff dedi yanimda yeni doğum yapmış kadın vardı onla önünün ailesiyle ilgileniyordu konuşuyordu elim den tutup kaldırmamıştır, sutum gelmiyordu mama verin dedi ebeler mama hazırla dedik mutfağın yeri i gösterdik hastanede sıcaksu mutfaktan alın demişlerdi diye gösterdiğimiz halde hanı nerde görmüyorum demişti yanındaki hastanın refakatçisi teyze sen dur ben hazırlarım dedi sonra gelip bana güldüler bu hiç bisey bilmiyo diyo ben zaten üzgünüm çünkü kizim doğduğunda basında şişlik sağ bacağında eğrilik var demişlerdi kaynanam bunu duydu bisey olmaz benim bacağında eğri nolmus hiçbişey yapmayın dedi sanki onun bacağı eğri diye benim kızımın bacağı eğri mi olsun, yemek sadece esik anne yemek yap bubkizin yemesi lazım sütünün gelmesi lazım diyordu annesine kıza kıza yemek yaptırıyordu kaynanamda gece şart 9 10 arası koyuyordu yemeği göğüs ucum yok kızım göğsümü tutmuyordu dedi benim göğsümü verelim emsin alışsın sonra senin göğsünü verelim evimi bir kere olsun süpürmedi halim hep onun saçı oldu evimden gitti gün o ağrıyla koltukları yerinden kaldırıp temizlik yaptım süpürge kılları çekmekte zorlanıyor halıdan eşime dedim wc temiz olsun ikide bir yıkayın kaynanam bilerek yapar gibi ne şu dönüyordu ne başka bisey peçeteler öylece duruyodu kizim göğsümü tutmuyo diye sağıyordum damla damla geliyodu bana geçmiş 2 kaşık sütte bana ver kirisikliklarim gitsin guzelleseyim diyodu ben burda 2 damla için uğraşıyorum sen benden 2 kaşık istiyosun dediğimde yok ben spor olsun diye dedim dedi ne alakaysa ki vu konuşmaya rağmen hergun gelip istiyodu bende bir damla bile bırakmadan kızıma veriyordum odadan dışarı çıkarmıyordum karnını doğurduğunda ki geçip kalan sutumu almasın hafif kızımın yanaklarını sıkıyorum bana geçip sıkmayın yanaklarını sarkar ölmeyin yüzünde sivilceler çıkar diyodu kendi yanağını kızımın dudağına koyuyordu ilk banyosu nu yaotiricaz altını soyundurup bende kizim üşümesin diye dedim sen altını soyarken bende üstünü soyayım üşümesin hızlı oalaim elime vurdu sen karışma dedi git sütünü sağ diyodu sağıyorum ver ven kızımın karnını doyurucam diyodu 10 gün yanimda kaldı kızımın kokusunu içine cekmemistim banyobyaptirirken sadece şapkasını alıp kokladım kendine alıştırdı alıyordu yatağında uyutuyodu kizim onun kokusu olmadan uyumuyordu onun kucağını istiyordu güya şaka maksatlı bana salak sen doğumdan ince göğsünü kocana emzirseydin sen salaksın dedi eşime dedik annen bana hakare ediyo salak falan diyo eşim annesine kızdıniye oyle diyosun diye gecio bana kusmus ertesine gune kadar bebumle konusmadi esime beni eve gitur dedi giderkende ben kustum demus esik gelip bana kizdi annem burdan kus gitti diye esime diyorum senin annen bana böyle yapiyo sen günlerini kafaya tanıyın ben annemi biliyorum ne dediğini bilmiyo kafana takma boşver diyordu ama geçip annesine kızmıyordu boyle konuma diye o dedikce benim laf dememi istemiyordu eşim takma diyordu ama ben yapamıyordum siz olsanız ne yapardinjz