Ballevlat Kizlar molfix 3 numara kullaniyorum bebegimin bacaklariñda iz oluyo cok sıkmamama ragmen. Ve biraz kucagimiza alsak hemen arkasina geçiyo boyle sorun yasayan var mi ?
Fatma_FLZ Ballevlat bebeğiniz kaç kilo biz 7kilo olduk 4 numara Molfix puresoft aldim memnun kaldım iz fln yapmadı bizde Sleepy kullaniyorum normalde
Berenikom Ballevlat sleepy 4 tam olur ona guzel olur. Benim kiz suan 5.500 sleppy 4 numara almiştik biraz buyuk oluyor. Sleepy 3+ aldim simdi
Derosss Ballevlat bizzzz 🙋🏼♀️Ve popoyu tamamen kızartttı elimdekiler biter bitmez degiştiricem sızdırıyor kızartıyo berbart oldu bence
Ballevlat Derosss bizim başta pişik olmustu cok sukur simdi olmuyo da iste sızdırıyo demekki sorun bezdeymis
Derosss Ballevlat evet 1 ve 2 de gene sıkıntı yoktu ama 3 numara baya kötü oldu degiştiricem bende pirma alıcam ama canbebe de aklıma girdi sen hangisini alacaksın canım küçük falan geldiğinden değil kızıma büyük bile geliyo biraz ama gene yaptı tamamen bezden kaynaklı
Ballevlat Derosss slepy aldim bn bi kulot bidd normal bikac kez denedim pisikte olmadi taşmadida o bitene kadr bi kullanicm
HaleCvs Bende aynı durumdayım 1-2noda hiç bir problem yoktu 3 kullanıyorum arka kısımdan taşıyor 6.700kilosu ama 4büyük gelir mi bilemedim