Devaaa Merhaba bebeğim tek uykuya geçiş yapacak 16 aylık deneyimli anneler tecrübelerini yazabilir mi
ayseerkan Devaaa benim kızım da 16 aylık ama biz 1 yaştan itibaren geçtik tek uykuya. Hazır olduğunu fark ettim ve geçtik o şekilde
Deletedmom318 Devaaa Tek uykuya hazır mı ? Mesela bende hazır olduğunda geçtim 2 uyku uyuyunca akşam uykusunu geç uyuyordu. 1 yaşında geçtim
tgbmhr Devaaa 14 aylıkken geçtik tek uykuya sabah 8 9da kalkıyor 2de uykuya geçiyor 1 2 saat uyuyor akşam 9da yataga geçiyoruz
Keremozaninannesi Devaaa bizde 17 aylıkken geçtik saat 9 gibi uyanıyor 1-2 arası uyutuyorum bir saat uyuyup uyanıyor akşam 10-11 gibi uyuyor uykuyu oldu bitti pek sevmiyor benim oğlan
Devaaa ayseerkan ayseerkan Tek uykuya hazır artık mesela düzeni ne şekilde oluyor kaç saat uyanık kalıp uyumalı gece kaçta uyutuyorsunuz
ayseerkan Devaaa sabah 8-9 gibi kalkıyoruz akşam da en geç 10 da yatmış oluyo. Gündüz ise 2 ya da 2 buçuk gibi yatar en fazla 2 saat uyur
Asyas tgbmhr ne güzel. Biz de 8 9 gibi kalkıyoruz 2 3 gibi öğlen uykusu 2 saat ama en erken gece 12 de uyuyor 🥴 bizimki neden o kader geç uyuyor aceba
Deletedmom318 Devaaa Hayır 😊 Öğlen 1 de uyur 2.30 da kalkar. Akşam 9.30 da yatıp sabah 9.30 da kalkıyor
Arenn Keremozaninannesi benimkiyle aynı 1 yaşına yeni girdi işin kötü tarafı yatış saati 11-12 gecede uykusu bitmiş gibi kalkıyor uyutuyorum zar zor😊
Tuba Devaaa Oğlum 10 aylıkken tek uykuya geçti. Sabah 8:30 gibi kalkıyor öğlen 13 gibi yatıyor 1,5 saatliğine ve akşam 20-21 gibi gece uykusuna yatıyor. Şuan 15,5 aylık 🥰 Deneyip bakmalısınız dayanabilecekmi dayanamayacak mı🙏🏽
Asyas tgbmhr ilk uyurken ayağımda biraz sallıyorum uyuyor ama ondan sonra uyandıklarında dalmakta zorlanıyor valla gece beşe kadar otursa uyku sinyali alamıyorum öyle evin içinde koştursa oynasa uyutmasan neden uyumuyorum demez 😁
Ozgecinar Devaaa 14. Aydan beri tek uyku yapıyoruz şuan 19 aylık yani 5 aydır sabah 7-8 gibi uyanıyor öğlen 12-13 arası uyutuyorum genelde 2 saat uyuyor gerçi 1 haftadır 3 saat uyumaya başladı. Akşamda önceleri 20-21 arası uyuyordu ama ramazanda dengemiz şaştı 21-22 arası uyuyor artık.