Beren2323 Arkadaşlar bebeğim 9 aylık yürümüyor ancak dışarı çıkarken ayağında ayakkabı olsun istiyorum nasıl ayakkabı almalıyım
Deletedmom318 Beren2323 Koko patikten patik alabilirsiniz bence. Yada makosen tarzı. Yürümeye başladığı zaman bile bir dönem ayakkabı önerilmiyor çıplak ayakkabı ile bassın diye 😊
Cikomel Beren2323 kızım 9 ay 11 günlük Adidas’ın 18-19 numara patikleri var 2-3 aydır ayağında kullanıyorum dışarıda yere bastırmaya başladım… ( vicco dan sipariş verdik ilk adım ayakkabısı 19 numara henüz gelmedi )
Wibbly İlk adım ayakkabısı olarak vicco saatılıyor bi bakın derim herks cok memnun bendede var ama henüz bebeğim kucuk kullanmadım
Deletedmom318 Beren2323 Yazlık kışlık patiklerde var aslında Koko da. Ben yazlık olarak yürüyor benim kızım carterstan sandalet almıştım öyle birşey de bakabilirsiniz 🌼
Deletedmom318 Hamza Crocs mu almak istiyorsunuz ? Çoğu sitede var ama ne yazık ki bedenleri hep tükenmiş yinede bir bakın derim ben instreetten aldım
Mavis123 İlk adım ayakkabısı olarak vicco ve nuh beybi aldım.. nike patik ayakkabısını kullandım oda çok kullanışlıydı. Eğer ayakkabı şeklinde istemezsiniz, nike, adidas patik ayakkabılarına bakabilirsiniz 😊