Tahaninannesi_ Mstfaslhnalprsln12 Pubg adını duymak bile midemi bulandırdı 🙄 Çok rezil bi durum. Tek duyduğum saklan adam adam adam tabi bagırarak. Bazen esime de diyorum inşallah çiftlikbank gibi bişey olur da kurtuluruz diye 😄
Mstfaslhnalprsln12 Tahaninannesi_ aynen adam geliyor kaç ağrı kesici ver silah ver arada araplar var onlara küfür kıyamet
asellina20 Mstfaslhnalprsln12 valla ben oynamaya başladığımda beri eşim oynamıyor çünkü o ne zaman oynamak istese bende saşlça oluyorum bozuyorum oyununu 😁 gidiyorum hem onu hem kendimi öldürtüyorum oyun bitiyor. Hevesi kaçmış oluyor
Mstfaslhnalprsln12 asellina20 ben yapsam kızar bana bi ara hesabı kapatıldı o zaman 2 3 hafta rahattım benimle ilgileniyordu sadece sonra açıldı tekrar inşallah tekrar kapanır hesabı,
[silindi] Benimkisi de Candy crush da kaldı, her oynamaya kalktığım da kızıyor itemlerimi şeker bombalarımı harcama sakın diye.
ElisaNazzz Biz eşimle beraber oynuyorduk hamileyken şuanda da oynuyor oyalanıyor zavallım malum dışarı da çıkamıyoruz bende ses çıkarmıyorum açıkçası bütün gece oynuyor:)
Sarenisabali15 Mstfaslhnalprsln12 haha bizde de ben pubg oynuyorun eşim oynamaz oda bana sinir oluyo bi de 1 aylik kizimla oynuyoruz 😅
Defneyelin Mstfaslhnalprsln12 Benim eşim de bir oyun oynuyor pc den. Telefona da indirmiş. Doktordayız orda bile girip bakıyor. Adam beni delirtecek Ya. Yolacam bir gün o kadar sinirleniyorum Ya
Mstfaslhnalprsln12 Defneyelin o daha kötü senim de benim de Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede bırakırlar
Defneyelin Mstfaslhnalprsln12 Amin inşallah ama zor. Virüs biter bizimkiler oyunu bırakmaz sana diyim
Zeynepdefne Mstfaslhnalprsln12 ah ahhh. Sahura kadar oynuyor, yemek yiyor snra yatakta 6 ya kadar. Odada bebek var. Kulaklık var ama dan dun sesler. Aynı dertten muzdarıbız
Mstfaslhnalprsln12 Zeynepdefne aynı benim eşim hafta sonu sabah 6 ya kadar oynuyo sonra uyuyor oğlum da ağlayınca kızıyor uyuyamıyorum diye
Sultee Mstfaslhnalprsln12 benim eşim delisi resmen sabaha kadar geceye kadar evde bir de hep oyum çocuk onum sesine kalkıyor bir de ölünce sürekli sinirli ayar oluyorum valla
Mstfaslhnalprsln12 Sultee aynen benim eşimde öyle sinirden bağıra bağıra konuşuyor bide küfür ediyor ölünce